Jupiler League speelronde 38: laatste ronde, laatste kansen

bqandy

Well-known member
Slag om de arm. De beroepscommissie moet nog uitspraak doen. Dus in principe kan de 3 punten aftrek teruggedraaid worden. Maar ik denk van niet. Volgens de Gelderlander morgen waarschijnlijk een uitspraak.
 

bqandy

Well-known member
Op verzoek van de club?

Wie weet. Ik vind dat Achilles ook wel een schimmig clubje. De leiding dan met een hele grote liefde om Achilles maar in leven te houden. Om de zwarte piet maar bij de KNVB neer te leggen gaat me daarom wat te ver.
Nu weer een Braziliaanse lening. De boss-man van Achilles was eerder al betrokken bij een Columbiaanse olie deal die mis ging. Overzichtje van de Gelderlander van eerder dit jaar.
http://www.gelderlander.nl/achilles-29/achilles-over-olie-geld-dromen-en-bedrog~a54f961a/
 

Pascallovic

Well-known member
Lekker transparant gewerkt van zowel de KNVB als Achilles. Jammer dat hierdoor de strijd om degradatie wordt beslist en niet gewoon op het veld. Heb je de afgelopen speelrondes dus naar gemaakte spanning zitten kijken.
 

Unregistere

Well-known member
De straf werd uitgedeeld op 20 april. Dat is dus stil gehouden. Ook bijzonder.

Dat is ook wel vreemd ja. FC Dordrecht wist het naar verluidt toen ook al, maar besloot om nog niet te uitbundig te doen, omdat ze bang waren dat het nog teruggedraaid zou worden.

Ze gaan morgen nog altijd naar Den Bosch met het doel om dat ene benodigde punt te pakken. Zelfs als het eigenlijk niet nodig is.
 

de waan

Well-known member
Dat lijkt me ook heel wijs. Je weet het met de KNVB immers maar nooit. Net als dat vage gedoe met de p/d play-offs vorig jaar, waardoor De Graafschap in het luchtledige kwam te hangen.
 
Bovenaan