FC Dordrecht

Jef400

Well-known member
Nou is het tenue tegenwoordig ook niet meer groen natuurlijk. Nu is het weer een legerpak, een paar jaar terug speelden ze in het lichtblauw. Het blijft een rare club dat Dordrecht.
 

Unregistere

Well-known member
Mawouna Amevor, dit seizoen aanvoerder van FC Dordrecht, heeft zijn contract verlengd. Hij speelt dus ook volgend seizoen aan de Krommedijk. Toch mooi, een Togolees international in de gelederen.
 

Unregistere

Well-known member
Nu FC Dordrecht vrijwel zeker veilig is, kan de club ook verder met het uitwerken van een akkoord met een eredivisieclub over het huren van een vijftal spelers. Ze houden nog angstvallig geheim om welke club het gaat, maar er is al een principe-akkoord.
 

Unregistere

Well-known member
Ja, al praten de Rotterdammers naar verluidt ook met FC Den Bosch en RKC Waalwijk.

Dordt moet wel iets. Nog weinig spelers onder contract en de middelen ontbreken om zich echt te versterken, dus dan is huren zo gek nog niet.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik ben dan alleen wel benieuwd welke categorie spelers ze bij Dordt gaan stallen. Van Hamer, Hammouti en Koomen ga je ook niet veel beter presteren.
 

Unregistere

Well-known member
FC Dordrecht is bezig met de samenstelling van de nieuwe selectie en het vizier lijkt op het amateurvoetbal gericht. Na Robert Mutzers (De Treffers) is ook Eren Yildizturan (Vlissingen zaterdag) aangetrokken. Verrassend, want het zaterdagteam van Vlissingen speelt vrij laag. Zou wel overstappen naar de zondagtak, waar hij het seizoen ook begon, maar toch. Lijkt me vooral voor Jong Dordrecht.
 
Bovenaan