Champions League 2016-2017

Pascallovic

Well-known member
Appels en peren. Gisteren heeft de scheids hoogstpersoonlijk de wedstrijd omgedraaid. Barcelona - PSG was al eenrichtingsverkeer, daar heeft de scheids hooguit de score wat hoger laten uitvallen. Dat hij daarmee het idiote uit-goal principe teniet deed is alleen maar goed, waardeloos systeem. Bovendien floot die aan twee kanten waardeloos en gisteren volledig tegen Bayern.
Inderdaad, tot die goedkope penalty waar de 0-1 uitkwam was Real Madrid de bovenliggende partij en kwam Bayern er niet aan te pas. Dat vlak voor die penalty Vidal al zijn tweede gele kaart had moeten krijgen was ook volledig tegen Bayern gefloten. Voor rust had de bal ook op de stip gemogen bij een moment met Ramos ook in het nadeel van Bayern zeker?

Tegen Real:
- Geen penalty Ramos
- Geen tweede gele kaart Vidal (later wel natuurlijk)
- Wel penalty Robben
- Buitenspel 1-2 van Bayern

Tegen Bayern:
- Geen tweede gele kaart Casimero
- Tweede gele kaart Vidal was er geen (had hem eerder wel moeten krijgen)
- Buitenspel 2-2
- Buitenspel 3-2

Dan heeft de scheidsrechter er van 2 kanten niet veel van gebakken.

JMD

Tegen Real:

Thanks!

Dus gewoon vergelijkbaar met die Aytekin bij Barcelona - PSG.

Janssen

Tegen Real:

Penalty Ramos? Dat was er ook echt geen. Verder heeft Vidal gewoon rood gehad en had Casimiro eerder zijn 2e moeten hebben dan dat Vidal hem had moeten krijgen. Onderaan de streep is Bayern dus harder genaaid met beslissende fouten, namelijk 2 goals.

Mario

Het opvallende is alleen dat dit soort dubieuze beslissingen vaak plaatsvinden in wedstrijden waar Spaanse teams bij betrokken zijn. Wellicht toeval. Ik ben wel benieuwd hoe het vanavond in Barcelona zal gaan.

SanMark.

Onzin zonder hulp van de scheids was Barca nooit door gegaan eenrichtingsverkeer verkeer of niet.

Xisco

Member
Bar?a wordt een paar weken eerder door een scheidsrechter bevoordeeld en gelijk mag er nooit meer wat worden opgemerkt over een scheidsrechter bij andere wedstrijden? Het zal allemaal wel.

JMD

Dus je loopt 4 weken te janken dat Barca enorm werd bevoordeeld en nu floot ie opeens van 2 kanten slecht? Je wordt er niet bepaald geloofwaardiger op.

Ik refereerde aan de post van Janssen die vond dat dit niet vergelijkbaar was met toen omdat bij Barcelona - PSG volgens hem de scheids beide kanten slecht floot.
En verder heb ik toen ook aangegeven dat Aytekin heel slecht floot, beide kanten op, maar dat Barcelona er wel erg veel voordeel van had...

U.G.

Tegen Real:

Mooi in balans dus die scheids. Topgozer.

U.G.

Welke scheids hebben jullie voor vanavond gecontracteerd ? Geweldige klus hoor heeft die vent ..poeh.

Xisco

Member

De Twentse supermarktbaas, Bj?rn Kuipers. De balans onder zijn leiding: twee keer winst, twee keer gelijk en ??n keer verloren, plus twee toegekende strafschoppen tegen Allegri's Milan in 2012.

Ik neem mijn woorden van eerder vandaag terug dat Kassai een doelpunt in buitenspelpositie had goedgekeurd. Ik zat fout, het waren er immers twee...

Mocht het iemand interesseren, het is komend weekend weer Bar?a tegen PSG (en het weekend daarna weer).

JMD

Monaco - Dortmund begint 5 minuten later. De bus van de Duitsers mocht van de politie het hotel niet verlaten en liet de bus 20 minuten staan.