Premier League

Status
Niet open voor verdere reacties.

JMD

Well-known member
Hoe noem je dat bij Liverpool dan?

Geen idee. Ik heb dat niet verzonnen... Arsenalfans vieren St Totteringhamsday op de dag dat Arsenal niet meer ingehaald kan worden door Tottenham. En aangezien Tottenham al jaren (ik meen iets van 25 jaar ofzo) niet meer boven Arsenal is ge?indigd kon men dat elk jaar vieren.
 

JMD

Well-known member
Liverpool op bezoek bij Stoke, de ploeg van klopp won nog niet buitenshuis in 2017, Coutinho en Firminho staan niet in de basis... Nou, het zal mij benieuwen...

Tottenham heeft eenvoudig gewonnen van Watford, die staan stevig op plaats 2.
 

JMD

Well-known member

In de 2e helft is Liverpool heer en meester, heel veel schoten op goal, en binnen 5 minuten draait Liverpool het om, 1-2 inmiddels. De 1-2 van Firmino moet je echt terugzien... Wat een goal, assist Wijnaldum
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Wat een duel tussen Everton en Leicester. Na 10 minuten al 1-2, spel golft op en neer en volop gevaarlijke momenten voor beide doelen.

Leicester spaart wel de nodige spelers voor woensdag.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
2-2 nu en 3-2, nadat een paar tellen terug een enorme kans op 3-2 gemist werd. Wat een wedstrijd.
 

JMD

Well-known member
Crystal Palace - Arsenal 3-0... Tottenham komt zo meteen dus 11 verliespunten voor op de grote rivaal, ze gaan dus echt voor het eerst in 25 jaar ofzo voor Arsenal eindigen. Dat was de enige ploeg waarboven Tottenham in al die tijd nog nooit ge?indigd was... Erger voor Arsenal is dat ze op achterstand komen om de CL-plaatsen, Liverpool en Manchester United staan nu virtueel 4e, Arsenal stond qua verliespunten gelijk, maar nu dus niet meer...

Sunderland ging gisteren onderuit tegen United, Sunderland heeft de laatste jaren al vaker Houdini-acts uitgehaald, maar de kans dat zij nu lijfsbehoud gaan behalen lijkt wel erg klein.
 

JMD

Well-known member
Afellay moet opnieuw worden geopereerd aan zijn knie en ligt er waarschijnlijk tot het eind van het seizoen uit. Die knie blijft toch zijn zwakke plek... Zonde.
 

JMD

Well-known member
Met Brighton dat naar de Premier League gaat komen en Bournemouth dat er in blijft heeft het zuiden zometeen 3 ploegen in de PL. Portsmouth was daar altijd de grootste ploeg, maar die zijn ver weggezakt, al gaan die waarschijnlijk wel promoveren naar League One.
 

JMD

Well-known member
United met een veredeld B-elftal op 2-0 tegen Chelsea. Wordt het dan toch nog een klein beetje spannend?

Het gat wordt dan 4 punten met nog 6 duels, dus dan wordt het idd spannend. Tottenham wint zijn duels de laatste tijd erg makkelijk.

Liverpool won in een draak van een duel met 0-1 bij WBA, de Baggies misten in de 1e helft een paar grote kansen, maar eigenlijk maakte Liverpool het hele duel de dienst uit.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan