Speelronde 30

Speelronde 30


  • Totaal aantal stemmers
    13

JMD

Well-known member
Vier keer winnen en je bent nog steeds kampioen.

Maar dat gaat Feyenoord niet doen, Utrecht thuis, Vitesse uit, Excelsior uit en Heracles thuis levert Feyenoord geen 12 punten op. Vraag is wat Ajax gaat doen in de serie Heerenveen thuis, PSV uit, Go Ahead thuis en WIllem II uit.
 

JMD

Well-known member
Het slotstuk van de 30e speelronde gaat over 10 minuten beginnen: hups PSV!!! We kunnen door de misstap van donderdag niks anders doen dan zelf winnen en hopen op misstappen van de concurrentie. Als je vandaag punten verspeelt dan kan er echt helemaal een streep door dit seizoen.
 

JMD

Well-known member
We gaan zo beginnen in Eindhoven: hups PSV

En alvast voor de 2e helft, want ik moet zo weg: Hups PSV!!!
 

JMD

Well-known member
Geloven de heren PSV ers nu weer in de titel na het puntverlies van Feyenoord?
Nee. Simpelweg omdat je nu ook Ajax niet meer in eigen hand hebt. Dat was tot voor donderdag wel het geval, als PSV de laatste 6 duels had gewonnen was het sowieso over Ajax heen gegaan en was het dichtbij Feyenoord gekomen (zie ook vandaag). Nu sta je bij winst vandaag 4 en 5 punten achter, dus dan moet je zelf alles winnen, en moet Ajax en Feyenoord in 2 van hun laatste 4 duels punten laten liggen. Dat was tot donderdag Feyenoord die in 2 van de laatste 6 duels punten moest verspelen. We zagen vandaag weer goed hoe labiel Feyenoord buiten de Kuip is, en toen had Feyenoord nog 3 uitduels. Nu nog 2.

2e plaats zou nog wel kunnen, maar wie we dan voorbij gaan?
 

JMD

Well-known member
Tering jongens, eerst Pr?pper en direct erna Luuk de Jong die vrij op goal kunnen schieten maar de bal totaal niet raken...
 

Max

Administrator
Forumleiding
PES5 heeft plechtig beloofd dat SC Heerenveen gaat winnen in Amsterdam. Dus jullie hebben het in eigen hand JMD.
 
Bovenaan