RIP topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Kielse Rat

Well-known member
Toch wel een legendarische acteur die heengaat. 93 jaar is wel een gezegende leeftijd natuurlijk. Wel knotsgek dat hij nog gewoon meedeed in LOTR en Star Wars terwijl hij al in de 80 was. :duim:
 

De Wolf

Well-known member
Hele hoop films op zijn naam. Harry Potter ontbreekt alleen nog. Had hij vast ook meegedaan als hij 20 jaar jonger was geweest.
 

leo1949

Well-known member
Ja hij had zo'n herkenbare krakende stem en een aparte woordkeuze.
Jammer dat hij er niet meer is maar nog wel even gauw een klassieker met een triest verhaal van hem.

 
Laatst bewerkt:

Shayman

New member
Tja 93 en 95 de laatst genoemde heren; heb je ook weinig te klagen als je dat mag halen in gezondheid. Mooi dat ze mensen hebben geraakt in hun leven al!
 

Maasveld

Well-known member
Fuck, Beau Vilters, jeugdspeler van VVV die zijn debuut al heeft gemaakt in het eerste, is vandaag verongelukt.
 

gevegt

Well-known member
Fuck, Beau Vilters, jeugdspeler van VVV die zijn debuut al heeft gemaakt in het eerste, is vandaag verongelukt.
Sorry, maar ik moet het vragen van de moraalpolitie hier. Te veel geld, te dikke bak onder zijn reet en te hard gereden neem ik aan?
 

Voetbal-Coach

Administrator
Tweevoudig wereldkampioen Zito (82) overleden

De Braziliaanse legende Zito is zondag op 82-jarige leeftijd overleden. De voormalige middenvelder, wereldkampioen met De Goddelijke Kanaries in 1958 en 1962, was als directeur van Santos de ontdekker van spelers als Robinho en Neymar.
Jos? Ely de Miranda, zoals de volledige naam van Zito luidt, was eind jaren vijftig en begin jaren zestig een van de leiders van de Braziliaanse nationale ploeg. Als controlerende middenvelder bewaakte de speler van Santos de balans in het legendarische elftal, dat met sterren als Didi, Garrincha, Pel? en Vav? de WK's in Zweden en Chili op zijn naam schreef.

Aan de zijde van Pel?, die in de wereldtitel van '62 door een blessure nauwelijks een aandeel had, won Zito ook met Santos alles wat er te winnen viel. Die club kende in de jaren zestig de grootste succesperiode uit haar bestaan door twee keer de Copa Libertadores en de wereldbeker voor clubs te winnen en tussen 1961 en 1965 vijf keer op rij kampioen van Brazili? te worden.

Zito speelde in totaal 727 duels voor Santos en bleef de club ook na zijn afscheid als speler in 1967 trouw. Gerente (Manager) had een belangrijke rol in de jeugdopleiding van Santos, waar deze eeuw grote talenten als Robinho en Neymar doorbraken. De reactie van de sterspeler van Barcelona op het overlijden van zijn mentor spreekt boekdelen voor de rol die Zito in zijn doorbraak heeft gespeeld.

'Ik kan geen woorden vinden om deze man te beschrijven. Ik waardeer alles wat hij voor mij heeft gedaan enorm, dat hij in mij heeft gelooft en mij op weg heeft geholpen in het begin van mijn carri?re. Rust zacht, u heeft veel voor ons betekend. Bedankt, Zito', aldus Neymar op Twitter, na afloop van de 2-1 overwinning in het Copa Am?rica-duel met Peru.
 

Keyser S?ze

New member
Corry van der Linden (78) is overleden. Wie, zegt u?

Ze was stemactrice en haar beroemdste creatie was Calimero, het kuikentje.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan