Wielrennen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Satyr

Administrator
Forumleiding
Dauphine en Suisse zijn opbouwkoersen voor Tourdeelnemers h?. Kelderman gaat lekker met de bus binnen komen, ipv teveel energie weggooien.
 

Eef de Kip

Well-known member
Ik wilde zoiets net posten. Het had me verbaasd als Kelderman fanatiek voor het podium zou gaan rijden in Zwitserland. Neemt niet weg dat we niet weten hoe het werkelijk met zijn vorm zit.
 

de waan

Well-known member
Dat zou prima zijn. En inderdaad, het is maar een voorbereidingskoers, maar echt geruststellend is het nou ook weer niet.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Kelderman kan met een beetje geluk de top 10 wel halen in de Tour. Maar top 15 is realistisch
 

Pascallovic

Well-known member
Laat Kelderman maar eerst wennen aan het peloton tijdens de Tour. Die is toch heel anders dan bij andere koersen. Veel nerveuzer. Zou leuk zijn als hij bergop een beetje mee kan, maar daarvoor moet hij wel uit de valpartijen blijven en niet zoals deze week gaan lopen kloten in de laatste 3 km bij de sprinters en onderuit gaan. Het mooiste zou zijn als hij aanvallend kan rijden zoals Kruijswijk moest doen in de Giro.

Vraag mij af of Lotto-Jumbo genoegen neemt met een eindrangschikking tussen de 5e en de 15e plek of dat ze gewoon leuk gaan rijden. Ga voor een bergtrui of een etappe in plaats van anoniem meerijden zoals afgelopen jaren of dit voorseizoen.
 

Maasveld

Well-known member
Het wisselende presteren per dag van Nibali is wel een beetje opvallend.

Die heeft gisteren natuurlijk ook wel een dikke winterjas uitgedaan. Costa hield de schade nog enisgzins beperkt, maar Valverde was ook niet best vandaag. Daarbij zit ie natuurlijk nog niet op zijn topvorm.
 

Eef de Kip

Well-known member
Net zo opvallend als het idioot harde omhoog rijden van Froome en van Garderen als ze dit straks ook nog presteren straks in de Tour.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan