Speelronde 27

Speelronde 27


  • Totaal aantal stemmers
    16
  • Opiniepeiling gesloten .

Jamel

Administrator
Forumleiding
Is toch wel een smet op de overwinning, dat gedoe met de supporters. Ik hoop dat de club zich hier nu eindelijk eens een keer over laat horen. Prima dat je als supporter van de tegenstander op het thuisvak plaats gaat nemen, maar gedraag je dan wel als gast. Naar voorbeeld van PES5 en z'n maat, die vorige week onze gast waren bij Excelsior. Ging prima. Was voor niemand een geheim dat ze voor Heerenveen waren, maar ging allemaal in goede harmonie. Verder ligt de bal wel bij Heerenveen. Zij hebben het recht om mensen die zich misdragen van de tribunes te verwijderen. Bij andere clubs gebeurt dat ook.

Dan maar over het voetbal zelf..

Ik zei gisterochtend dat dit een dag was waarbij totale euforie heel dicht bij totale deceptie lag. En dat was het dus ook. De eerste drie kwartier van Heerenveen - Feyenoord gaf behoorlijk wat aanleiding om te vrezen voor een desastreuze zondag. Heerenveen was duidelijk de bovenliggende partij, gesteund door de vroege goal en het absolute wanpresteren van onze linksback. Die man heeft in de hele eerste helft ??n ding goed gedaan, en daar kreeg hij nota bene een onterechte gele kaart voor. Het was eigenlijk vooral aan Van der Heijden en Jones te danken dat we met 1-0 de rust haalden. Van der Heijden loste erg veel op voor Nelom en won al zijn persoonlijke duels met Reza. Echt een klassepot van hem. In de laatste fase van de eerste helft ontstond er al het gevoel dat we de wedstrijd helemaal niet hoefde te verliezen. Zodra Feyenoord Heerenveen onder druk kreeg, ontstond er gelijk gevaar. Dat gaf moed voor de tweede helft.

Het eerste half uur van de tweede helft was van heel hoog niveau van Feyenoord. Hoog druk zetten, alle persoonlijke duels winnen en kansen cre?ren. Heerenveen had er geen antwoord op. De 1-1 kwam uiteindelijk ietwat gelukkig tot stand, maar de 1-2 was exemplarisch voor het spel van Feyenoord op dat moment. Wat een overtuiging zat er in de actie van Vilhena! Wat volgde was een open slotfase, met momenten waarin beide ploegen konden scoren. En eerlijk is eerlijk, Heerenveen had wel een punt verdiend. Zeker op basis van de eerste helft, waarin Heerenveen demonstreerde dat ze absoluut de vierde ploeg van Nederland zijn. Daar heb je als tegenstander tijdens de wedstrijd zelf weinig oog voor, maar als ik de beelden achteraf terug kijk heb ik daar behoorlijk van genoten. Ik hoop echt dat ze Europees voetbal halen en deze ploeg een beetje bij elkaar kunnen houden. Kunnen mooie wedstrijden opleveren!

Het bijzondere aan gisteren was natuurlijk dat we na Heerenveen - Feyenoord zo de tribune op liepen om onze grootste concurrent aan het werk te zien. Sfeertje zat er behoorlijk goed in. Veel Feyenoorders aanwezig natuurlijk, maar gelukkig niet de doorgesnoven idioten die we vooraf een beetje vreesden. De supporters van Excelsior konden gewoon hun ding doen en dat was goed. De wedstrijd zelf was van een matig niveau. Van Excelsior verwachten we sowieso niet zoveel wat dat betreft, die spelen naar hun mogelijkheden. Maar Ajax was me een partij slecht, niet normaal. De 1-0 was niet onverdiend, de 1-1 helaas wel. En de manier waarop die viel was ook wel zuur. Gelukkig gaf het Ajax geen boost om een tandje bij te schakelen. Het bleef mat van hun kant, waardoor Excelsior makkelijk op de been bleef.

Na afloop dus inderdaad de totale euforie. We hebben alvast een voorsprong genomen op het kampioensfeest en zijn het op een zuipen gaan zetten. Heerlijk feest. Heerlijke dag, die me nog lang zal bij blijven. En absoluut de overtuiging dat deze dag de beslissende dag is in de strijd om het kampioenschap.
 

Pascallovic

Well-known member
Voor 11,- per uur zou ik als steward ook geen groepje met tientallen idioten aanspreken met het risico op klappen.
 

Janssen

Well-known member
Voor 11,- per uur zou ik als steward ook geen groepje met tientallen idioten aanspreken met het risico op klappen.

Ik wou net zeggen, gaan we dit de stewards aanrekenen? Dat dat gajes zich gewoon gedraagt. De club moet hier zelf tegen optreden, laten we niet doen alsof dit iets nieuws is ofzo. Je weet nu al dat een eventueel kampioensfeest ook volledig uit de hand loopt maar die schade nemen we wel voor lief.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Feyenoord moet zich ook eens uitspreken over dit soort zaken. Meestal heeft men wel door als er iets mis gaat op de tribune. Dan hoor je niet alleen je positief uit te laten over steun op thuisvakken, maar ook negatief.

Wat een (te) gekke dag was het gisteren. Inderdaad behoorlijk staan zuipen. Blijft toch een maf seizoen met wat momenten die je bij gaan blijven. Eerder dit seizoen al de PSV - Feyenoord in de Irish Pub als warming up voor het concert van de band van Jamel zijn vader. SC Heerenveen - Feyenoord op Woudestein kijken en daarna de pot aansluitend tegen je concurrent.
 

Batigoal

Well-known member
Ik wou net zeggen, gaan we dit de stewards aanrekenen? Dat dat gajes zich gewoon gedraagt. De club moet hier zelf tegen optreden, laten we niet doen alsof dit iets nieuws is ofzo. Je weet nu al dat een eventueel kampioensfeest ook volledig uit de hand loopt maar die schade nemen we wel voor lief.

Dat laatste kun je inderdaad op je vingers natellen. Niet omdat het Feyenoorders betreft, maar omdat ik regelmatig zie wat voor idioten er in Rotterdam rondlopen.

Verder zal het me inmiddels een worst zijn of Vilhena wel of niet meedoet over twee weken. Als we spelen zoals de laatste tijd mogen we tevreden zijn met een gelijkspel.
 

zwammy

Well-known member
Voor 11,- per uur zou ik als steward ook geen groepje met tientallen idioten aanspreken met het risico op klappen.

Daarom heb je ook een beveiligingsbedrijf nodig. Politie buiten het stadion, beveiligingsbedrijf in het stadion. Zo lastig is het allemaal niet, maar ja, geld h?. Dan is het niet erg om huilende kinderen te zien wegvluchten.
 

Eresd?g?

Banned
De juristen hebben juist tijd vrijgemaakt ergens eind maart. Kan Klaassen meteen aansluiten.

Zonder gelul was ook hier niet zo gek veel schokkends aan de hand. Ik sluit echter niet uit dat onze advocaat de beelden gaat gebruiken. Die haalt alles uit de kast.
Hoezo OOK niet zoveel aan de hand? Klaassen deed idd vrij weinig fout, was meer losrukkende beweging. Vilhena gaf gewoon overduidelijke elleboog. Twee totaal verschillende zaken dus ook niet met elkaar te vergelijken.
 

Jozsef

New member
Blijft toch een maf seizoen met wat momenten die je bij gaan blijven. Eerder dit seizoen al de PSV - Feyenoord in de Irish Pub als warming up voor het concert van de band van Jamel zijn vader.

Waar Jamel de krankzinnige voorspelling deed "dat Feyeoord nu zeker kampioen ging worden".
Hij werd nog net niet afgevoerd met een busje, zo bizar klonk dat op dat moment.

We zijn er nog lang niet, maar als je dit nog weggeeft verdien je het kampioenschap ook niet.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Speelronde 27

Je bent vervelend

Excuses, dat was echt niet de bedoeling.

Waar Jamel de krankzinnige voorspelling deed "dat Feyenoord nu zeker kampioen ging worden".
Hij werd nog net niet afgevoerd met een busje, zo bizar klonk dat op dat moment.

We zijn er nog lang niet, maar als je dit nog weggeeft verdien je het kampioenschap ook niet.

Daar hadden Eloy en ik het voor de wedstrijden al over. Dat stel dat we op een voorsprong van zes punten komen, dat je het daarna ook niet meer mag weggeven, want dan verdien je het inderdaad niet.
 
Laatst bewerkt:

Joost

Well-known member
Waarom hangen de rapportcijfers die bijvoorbeeld VI geeft altijd zo vast aan het resultaat van de wedstrijd? Als je als verdediger 1 kans weggeeft en je tegenstander scoort krijg je een onvoldoende. Maar geef je 6 kansen weg en de tegenpartij faalt dan krijg je als verdediger w?l een voldoende.
 

inhethoekje

Active member
Overigens is onze harde kern ook niet meer wat het is geweest, als de Rellennegers op de eretribune hadden gezeten waren ze ernaar toe gelopen en hadden die hele hoek leeggeveegd.
Maar dat waren andere tijden.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
IK zie Feyenoordsupporters die rustig weglopen en opgefokte Heerenveen supporters die hopen dat ze er doorheen kunnen breken.

http://voetbalflitsen.nl/nieuws/0t1...-zoeken-confrontatie-met-feyenoord-fans-video

Maar het lag niet aan Heerenveen hoor, die zijn nl altijd zo gezellig.

Haha. Ook voor jou geldt, pak dit er lekker uit. Je hebt geen idee wat er gebeurde in het stadion.

Ik draai het eens om. Eens kijken of wij met 100 man openlijk voor onze clubvoorkeur uit kunnen komen in De Kuip, twee vakken naast 'De harde kern'. En dan hoeven we nog niet eens te provoceren en mensen met kinderen van hun plek te jagen, want daar komen we niet eens aan toe vrees ik.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Gaat gezellig worden in Arnhem,reken maar dat er daar nog meer zitten.

Zoals eerder gemeld. Zodra men met clubkaarten kaarten bij kan bestellen, is men de klos. Deze groepen hebben legio clubkaarten van elke club en kopen massaal die vrije plekken op. En regelmatig zijn dit gasten die er in De Kuip allang niet meer inkomen.
 
Bovenaan