PEC Zwolle Nieuwstopic

gevegt

Well-known member
Als Mokthar lang geblesseerd is, mag PEC wel een nieuwe spits halen in de winterstop. Die boom die gisteren speelde kan er geen hout van.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Verstandig. Vier jaar is best een tijd en de rek lijkt er ook wel uit.
 

De Groene Scout

Well-known member
Ik denk dat ze er tijdens de jaarlijkse evaluatie onder de Spaanse zon snel uit waren. Successen zijner geweest, de resultaten vallen nu wat tegen en de termijn van 4 jaar is ook prima, dan neem je afscheid van elkaar.
 

Balderas

New member
Het is prima dat Jans in de zomer vertrekt. Hij is toe aan nieuwe uitdaging, Zwolle is misschien wel toe aan een nieuw gezicht. Dat de resultaten nu tegenvallen zal absoluut mee spelen in het besluit van Jans, het is voor mij (en vele andere Zwolle supporters) niet een reden waarom Jans misschien nu direct al weg moet. Op dit moment is Jans nog steeds de juiste man voor ons.

Dan moet er dus een vervanger komen. Voor mij komt er direct ??n naam naar voren. Hij stop aan het einde van dit seizoen bij PSV om graag weer hoofdtrainer te worden, ik zeg om mijn beurt, welkom terug Art Langeler.

Overigens wil Zwolle komende transferperiode in ieder geval twee spelers halen, de eerste naam is bekend en geen onbekende. Ze willen proberen om Necid terug te halen! Hij is op een zijspoor terecht gekomen bij Bursaspor en mag daarom (tijdelijk) weg.
 

noordooster

Well-known member
Jans heeft natuurlijk prima gepresteerd bij Zwolle, net als eerder ook bij Fc Groningen en bij Achilles 1894.
Bij Standard Luik en bij Heerenveen was het wat minder. Overigens denk ik dat de kritiek van Johan Derksen op Jans vanwege het te vaak niet opstellen van Bas Dost bij Heerenveen ook meespeelde.
Ik zou Jans graag zien als trainer van HHC, maar daarvoor ligt hij nog te goed in de markt.
 

Balderas

New member
Na het eventueel terughalen van Necid zijn de heren in Zwolle nu bezig met het terughalen van Ouasim Bouy. De eerste contacten met Juventus zijn inmiddels al gelegd. Bouy die verhuurd was aan Palermo maar kwam daar amper aan spelen toe, Palermo heeft afgelopen maand het huurcontract opgezegd waardoor Bouy weer beschikbaar is. Het zal helaas weer om een tijdelijke overgang gaan, maar een speler met zijn kwaliteiten kunnen we op dit moment heel goed gebruiken.
 

Balderas

New member
De komst van Thern naar Zwolle is zo goed als van de baan, Thern lijkt te vertrekken naar NEC en Zwolle is bezig met een andere Zweed. Erik Israelsson van Hammarby is gisteren al in Zwolle geweest en lijkt deze week nog een contract te tekenen voor 1,5 jaar. Israelsson is een 27 jarige middenvelder en kwam afgelopen seizoen tot 10 doelpunten voor Hammerby.

Ook zijn Zwolle en Juventus het eens over een verhuur van Bouy voor de rest van dit seizoen. Later deze week zullen de club en speler om de tafel gaan zitten.
 
Laatst bewerkt:

Balderas

New member
Na de komst van Erik Israelsson is nu Hervin Ongenda overgenomen van PSG. De Fransman heeft een contract voor 3,5 jaar getekend.

Het is een vleugelspeler en heb ik werkelijk geen idee wat ik van deze jongen kan en mag verwachten. Voordeel is in ieder geval dat hij niks gekost heeft.

Wat betreft de mogelijke terugkeer van Bouy en of Necid, daar is het nu wel angstvallig stil omtrent deze geruchten dus daar reken ik niet meer op, hoewel er op de laatste dag nog rare dingen kunnen gebeuren.
 

Balderas

New member
Bouy is weer terug in Zwolle. Hij gaat het seizoen afmaken op huurbasis. Een prima versterking die wij goed kunnen gebruiken.

Necid komt daar in tegen niet terug, hij heeft gisteren een contract getekend bij Legia Warschau.
 

gevegt

Well-known member
Een emeritus lid van dit forum krijgt een VIP behandeling van PEC om aanwezig te zijn bij de uitwedstijd tegen AZ. Mocht je hem willen ontmoeten ga dan op tijd bij het uitvak staan.
 

BlauwVinger

Well-known member
Waarbij aangetekend mag worden dat het muntjessysteem in het Mac3Park niet geheel naadloos aansluit op de wensen en ambities van gevegt.
 
Bovenaan