KNVB Beker 2016/17

Forza AZ

Well-known member
Toch opmerkelijk, krijgen Ajax/Feyenoord altijd minder kaarten?
In de competitie is er altijd maar 1 uitvak, met 750 (staan)plaatsen. Het 2e uitvak wordt alleen met Europese wedstrijden gebruikt normaal gesproken omdat het 1e uitvak dan niet genoeg plaatsen heeft (er moeten dan stoeltjes in).
Tegen Cambuur is pas de 2e keer dat een profclub in de beker beide uitvakken krijgt. Vorige ronde tegen Heerenveen was de 1e keer, maar toen waren de 1100 kaarten niet allemaal verkocht.

Overigens zijn er wel een paar amateurclubs in het verleden die meer supporters meenamen (o.a. GVVV en HHC), maar die kregen toen de hele tribune achter het doel.
 

Forza AZ

Well-known member
Zit het verder een beetje vol vanuit AZ zijde?
Laatste bericht is van vrijdag en toen waren er 10.000 kaarten verkocht. Dat is in ieder geval al meer dan tegen Heerenveen en er zijn nog 2 weken te gaan. Ook zullen veel mensen misschien nog niet de focus hebben op de halve finale nu met eerst nog de belangrijke EL-wedstrijd tegen Lyon van donderdag.
 

delmaestro

Well-known member
Uitvak bij Sparta - Vitesse is ook uitverkocht. Servicekaarthouders konden vanaf maandag kaarten kopen. Vanochtend gingen de laatste 200 kaarten over de toonbank voor seizoenkaarthouders. Deze waren rond het begin van de middag allemaal weg. We hebben dus een vol uitvak op het kasteel, dat zijn ca. 650 stoelen.
 

Bernardo

Well-known member
Raakt AZ de kaarten niet kwijt!? Nou al paar supermarkten rondom Leeuwarden die kaarten verloten via Facebook. Zo nodig is die combi dus ook weer niet.
 

Bernardo

Well-known member
Vermoedelijke opstelling Cambuur

Nienhuis, vDeelen, Steenvoorden, Schilder, Peersman, Houtkoop; Bakker, Monteiro, Vd Streek; Barto, Hoefdraad

Jammer genoeg geen Tissoudali, die had ik altijd opgesteld.
 

Max

Administrator
Forumleiding
De ene oud-Feyenoorder heeft de andere oud-Feyenoorder inmiddels uit de basis gespeeld.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik doelde op Steenvoorden, maar die vervangt slechts de geschorste El Baad.
 
Bovenaan