Speelronde 22

Speelronde 22


  • Totaal aantal stemmers
    18
  • Opiniepeiling gesloten .

Satyr

Administrator
Forumleiding
Mooie shirts bij Excelsior. Niet heel handig met die Twenteshirts, maar ja. Waarom speelt Twente niet gewoon in het rood?
 
G

Gast

Guest
Ik denk vanwege het broekje en de sokken van Excelsior.

Goeie goal Hasselbaink trouwens.
 

Ska P 187

Well-known member
Zo,n Kees Jansma,kan die man niet een keer van tv worden geschoten?

Kees is vriend van iedereen, probleem is alleen dat Kees al zijn vrienden maanden niet spreekt,dus komt de dood van een goede vriend wel erg onverwacht.

Pleur toch op,lul.

Erg mooi beschreven.
 

SanMark.

Well-known member
En de duw van Propper bij de 1-2.

Ik heb overigens niets gezien, had een gezellige avond in Brussel. Maar als zelfs Armenteros het na afloop toegeeft en er over geschreven wordt dan is het wel duidelijk.


Gewoon een beetje mannelijk voetbal. Niets aan de hand.

En die trainer van jullie heeft de Roda cultuur al goed in zich opgenomen.
 

Eresd?g?

Banned
Tot nu toe zeer matig Ajax. Erg stroperig maar dankzij individuele actie van Traor? op 1 - 0 voor vlak voor rust. Hoop dat tweede helft stuk beter is. En Younes mag gewisseld worden.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Helaas. Je begint sterk, krijgt uit een scherpe counter de 0-1 om de oren en daarna gelijkwaardige eerste helft. Nijhuis liet zowat alles toe en dat zaaide twijfel. AZ wel fysiek sterker en volwassener.

Na rust begint Heerenveen enorm sterk en moet het 1-1 worden. Helaas valt de 0-2 en toen leek het gebeurd. Ik zag de 0-3 eerder vallen dan de de 1-2, maar toen die plots viel, geloofde Heerenveen er weer in. Enorme kansen op 2-2 nog, maar hij viel niet.

Zijn nog wel wat momenten die ik terug wil zien trouwens. Niet dat je er iets aan hebt, maar in de 16 van AZ gebeurde er vrij veel, alleen stond Nijhuis er telkens erg ver vanaf.
 
Bovenaan