Poker

Jamel

Administrator
Forumleiding
Diep in het geld in de 1.10 en nog een mooie stack over. Benieuwd waar dit gaat eindigen!
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
En dan is plek 41 opeens m'n Waterloo. Hitte een set achten op de flop. Geld gaat erin en die kerel hit z'n flush op de river door vier harten op het board. Zuur. Dat was een monsterpot die me plek 3 in de ranking op had geleverd en dus een kans op een hele hoge eindklassering. Nu moet ik het doen met 7,17 dollar.
 

zwammy

Well-known member
Pff dat is weer zuur zeg. Ik ben begonnen aan cashgames. heb vaak maar even tijd nu met de dames dus kan ik savonds nog een uurke pokeren
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Pff dat is weer zuur zeg. Ik ben begonnen aan cashgames. heb vaak maar even tijd nu met de dames dus kan ik savonds nog een uurke pokeren

Ik kom in elk geval steeds vaker in het geld. Heb daardoor m'n plezier in pokeren wel teruggevonden. Nu een keer echt richting een finaletafel.
 

zwammy

Well-known member
Dat is positief inderdaad. Ik vind het ook weer leuk om te doen. Zal nooit gaan werken met kansberekening maar lekker op de 2/5 tafels of de toernooitjes tot 3,30 kan ik me heerlijk vermaken. Net een lekkere pot van 11 dollar gewonnen met 3 of a kind tegen QA
 

SanMark.

Well-known member
Oke even wat uitleggen.

Holdem manager is een programma dat alle handen van jouw en van al jouw tegenstanders aan tafel opslaat. Dus hoe vaak iemand fold iemand 3bet iemand fold op een 3bet hoe vaak hij Cbet op een flop die hij pre flop geraised heeft. Totaal zitten daar misschien wel 100 items op ( waarschijnlijk nog wel meer) die je zo kan instellen om zoveel mogelijk je tegenstander te ontleden. Hier speelt elke pokerspeler mee die wat vaker speelt( of pokertracker4 wat ongeveer hetzelfde is)

Bovenstaande is allemaal heel eerlijk en iedereen kan dit programma kopen ( circa 80 dollar) alleen het instellen en dergelijk is best wel een hele klus maar ook daar heb je wel sites voor die je daarmee kunnen helpen dus open informatie voor iedereen.

Nu zijn er dus wel mensen die bv een miljoen handen hebben in een HM en die gaan die delen met bevriende pokerspelers zodat ze nog meer info hebben over de spelers. Dat is al iets wat niet mag maar waar je niets tegen kan doen. Je kan zelfs online miljoenen handen kopen en importeren in je HM. (mag ook niet maar valt ook niets tegen te doen)

Volgende wat puur voor de cashgames opgaat is seatingscript en dat word moreel gezien als not done maar het mag want pokerstars weet er van en doet er niets tegen.

Seatingscript werkt als het volgt jij hebt Pokerstars aanstaan en je HM staat aan met allerlei andere software waaronder het seatingscript zo gauw mensen aan de cashtafels gaan zitten die in jouw programma slecht zijn en waar jij in het verleden veel geld van hebt gewonnen plaatst hij jouw automatisch aan de linkerzijde van de slechte speler dus de slechte speler zit altijd tegen de goede speler uit positie en binnen een mum van tijd heeft de goede speler het geld van de slechte speler gewonnen.

Dit zijn dingen die gewoon mogen.

Voor sit and go's heb je programmas er naast draaien die jouw kunnen adviseren op basis van stats wanneer jij bv met 10 tot 20 BB moet folden raisen callen ect ect .

Dat is illegaal en Pokerstars probeert daar wel wat actief tegen te doen maar het is als net in het echte leven , de wet loopt altijd achter de boeven aan.

Daarnaast worden heel veel spelers gebackt door andere spelers die krijgen coaching geld om met te spelen en die moeten dan 50 of 60 % van de winst afstaan. Daar tegen over staat dan wel dat degene die gebackt word dus geen eigen geld hoeft in te leggen, en coaching krijgt van degene die hem backt dat zijn over het algemeen gewoon ook goede deals waar je als speler ook echt beter van word dat is allemaal legaal .

Wat dan weer niet legaal is , stel dat zo'n speler aan de FT komt van de Sunday storm ( inleg 11 dollar elke zondag om 19.30) dan gaat zijn coach dus mee kijken en misschien het spel wel overnemen maar zeker veel adviseren hoe de speler moet spelen dat heet Ghosting en is streng verboden, PS probeert daar wel wat tegen te doen maar het is ontzettend moeilijk.

Mooi ongecompliceerd spel he dat pokeren.
 

Janssen

Well-known member
Oke, dank voor de uitleg.

Probeerde me gisteren opnieuw te registreren op Unibet maar dat mag blijkbaar niet meer vanuit Nederland.
 

Janssen

Well-known member
Nou ben ook maar eens zo?n 1.10 aan het spelen. Kan tot nu toe mooi op het gemiddelde blijven.
 

Janssen

Well-known member
Als 80ste eruit gegaan, kreeg echt geen handen meer. Ging met minder dan 15 BB all-in met AQs en verloor van 33.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ik heb wel lol in die 6-max S&G's, Net weer twee gewonnen. Ik merk dat ik me veel comfortabeler voel op een kleinere tafel.
 
Bovenaan