Muziek algemeen

Unregistere

Well-known member
Leonard Cohen is op 82-jarige leeftijd overleden. Een bijzonder artiest, die vaak heel po?tische teksten schreef. Onlangs nam hij nog een album op. Opnieuw een muzikale grootheid die is weggevallen in 2016 dus.
 

de waan

Well-known member
Lijkt wel een nieuwe trend. Een plaat maken vlak voor de dood.

Ik had hem nog op de "te luisteren" lijst staan. Maar op de een of andere manier vind ik dat dan een beetje 'fout' om dat juist nu te gaan doen.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Het lijkt erop dat ik zowaar weer een band heb, na 2,5 jaar stil te hebben gezeten. Dit keer iets totaal anders dan ik hiervoor heb gedaan. Geen metal, geen stonerrock, maar wat rustigere varianten van rockmuziek. We hebben een band samengesteld, bestaande uit een deathmetal drummer, een bluesrock gitarist, een popzangeres, een klassiek geschoolde toetsenist, een singer/songwriter en ik als bassist. Ik ben benieuwd wat het gaat worden!
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ik ben benieuwd. Ik hoor wel wanneer we een DVK meeting hebben.

Ik ook. De motivatie is in elk geval weer helemaal terug. Het wordt wel spannend, wat een band is eigenlijk een soort huwelijk. En dit is een verzameling mensen, waarvan een aantal elkaar nog nooit ontmoet hebben. Benieuwd of het klikt, anders moeten we weer op zoek naar andere mensen.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ik had het kunnen weten dat zo'n vraag alleen maar schijtlolligheid op zou roepen. :rumcolaa:
 
Bovenaan