Festivals en concerten

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jamel

Administrator
Forumleiding
Rammstein eerste headliner voor Graspop. Enige show in de Benelux in 2017. H??l blij mee.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Laatste keer dat ik ze live zag wel. En dat was zonder Slash.

Voor de Pinkpop-gangers: geruchten worden steeds groter dat Justin Bieber gaat headlinen. :jerry:

Dus jij gaat toch maar voor Pinkpop i.p.v. GMM? Beetje jammer Jamel.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Het is nog niet zeker, h?? Er zijn slechts geruchten, die worden gevoed door het feit dat hij rond die periode in de buurt is. Ik zou het wel mooi vinden. Allemaal gillende pubermeisjes vooraan op Pinkpop.
 

Joost

Well-known member
Smeets had wel gezegd dat hij een programma had waarmee hij zeker zou uitverkopen. Nu als dat begrip bij Smeets sowieso al een beetje dubieus maar het zou 'm wel lukken met Bieber. Maar of ik daar blij van word...
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Zwammy, vers van de pers.


Guns N’ Roses op 9 juni op Werchter

Volgens de website van de Gazet Van Antwerpen van voorbije zaterdag staat Guns N’ Roses op vrijdag 9 juni 2017 op de wei van Werchter.

De doorgaans goed ge?nformeerde site GnrDaily.com meldde vrijdag dat Guns N’ Roses op vrijdag 9 juni 2017 op de wei van Werchter staat. Een bron dicht bij de band bevestigt dit aan GVA.

Een offici?le bevestiging is er nog niet, maar aangezien twee bronnen onafhankelijk van elkaar dit melden, kunnen we er dus van uitgaan dat Axl Rose en co op 9 juni ons land aandoen, allicht onder de vlag van Werchter Boutique.

Er werd al een tijdje gespeculeerd over het feit of de band al dan niet naar ons land zou komen, en indien ja, waar. Als Graspop-headliner, dachten sommigen, maar het is uiteindelijk Werchter dat de groep zal ontvangen, net als dat op 11 juli 1993 al het geval was, toen Guns N’ Roses in het kader van de Use Your Illusion Tour de wei aandeed. Net als toen zullen de voormalige aartsvijanden Axl Rose en Slash het podium delen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan