Magreb '90 heeft aanvoerder Mo Zouzou overigens uit de selectie gezet. Het was al een tijdje te rustig natuurlijk.

Unregistere

Ik zag dat de clubverslaggever van Quick '20 in zijn verslag al wat suggesties deed over eigenschappen waaraan de nieuwe trainer zou moeten voldoen.

Volgens Rens gaat Quick '20 dus aanvallen, kan een leuk potje worden dan.

De Groene Scout

De 2 zwakste ploegen speelden zojuist tegen elkaar. In Groesbeek werd het 1-2 bij Jong Achilles'29 tegen Jong Den Bosch.
Den Bosch komt hiermee op 11 punten, Achilles blijft steken op 6 puntjes.

Alles gaat door; de topper tussen Quick'20 en De Dijk zal wel op het nieuwe kunstgrasveld gespeeld worden en niet op het hoofdveld.

Bliksemstart voor HSC'21. Na 10 minuten is er een 0-2 voorsprong.
De 0-1 kwam van Sjoerd Visschedijk en de 0-2 uit een pingel van Cenk Uguz, nadat Visschedijk was neergehaald binnen de beruchte lijnen.

Ai, al wel weer te vroeg de tegentreffer; 1-2 dus nu.

De topper Quick'20 - De Dijk kent een ruststand van 0-0.
Aan beide kanten vrijwel geen kansen; angst regeert om niet te verliezen.

De topper leek op 0-0 af te stevenen, maar kort voor tijd liet Dennis Kaars zich toch even zien en werd het nog 0-3 (2x Kaars)

HSC'21 gaf de 0-2 voorsprong weg en moest zelfs de 2-2 incasseren. Nu net weer 2-3 geworden via Joost Exterkate. Nog 10 minuten

Unregistere

Westlandia deed bij Jong De Graafschap ook bijna hetzelfde. Kwamen op 0-3, maar inmiddels 2-3 en nog een minuut of zeven te spelen.

Unregistere

Ook Westlandia hield de voorsprong vast en wint met 2-3. Daardoor is de ploeg uit Naaldwijk nu alleen tweede, wel al op acht punten van De Dijk.

Hercules wint van Dongen, dat kennelijk enkele belangrijke krachten moest missen, en doet dus goede zaken. 1-0, de Utrechters inmiddels op plek zes.

Ook bqandy mag een driepunter begroeten. Be Quick wint van Magreb '90 met 3-0. Mooi de nul gehouden en scheelt weer uren zoekwerk naar Magreb-doelpuntenmakers. ;)

OFC wint met 2-1 van HBS en JVC Cuijk wint met dezelfde cijfers van Juliana '31.

Unnekuukse

Active member
JVC Cuijk krijgt nog wel eens het verwijt dat ze slordig omgaan met de kansen. Nou, dat was tegen Juliana Malden zeker niet het geval. Precies twee schoten tussen de palen en die waren allebei raak. Jurre Grotenhuis en Ilias Zaimi bogen zo een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning.
JVC Cuijk had nog een derde kans, maar de scheidsrechter besloot een penalty in het voordeel van JVC Cuijk, na protesten van Juliana, te herroepen en de bal buiten het strafschopgebied te leggen. Ten onrechte overigens.
Juliana Malden deed het niet veel beter dan JVC Cuijk. Ook Juliana Malden kreeg twee kansen: het doelpunt van Tim Verhoeven en direct na de pauze een 1-op-1 die doelman Kanters tegenhield.
Voor de rest was het niet best, maar laten we het voor deze ene keer aan de lastige weersomstandigheden wijten.

de waan

Poeh, dit is wel een heel belangrijke zege voor ons. Er lijkt nu toch langzamerhand wel een duidelijke tweedeling te ontstaan. Nog even een tussensprintje nodig om bij de goede helft aan te klampen. Volgende week blijf ik maar weer thuis denk ik, want ik heb HSC'21 dit seizoen nog steeds niet live zien winnen. Wel drie keer gelijkspelen en drie keer verliezen.