Feyenoord in Europa

Max

Administrator
Forumleiding
Thuis tegen Fenerbahce moet je met twee doelpunten verschil winnen. Of je moet op Old Trafford winnen.
 

De Wolf

Well-known member
We beginnen op HSV te lijken. Jones is nu ook al geblesseerd. Tegen Go Ahead krijgen we Hanssen in het doel en Bijlow op de bank.
 

Pascallovic

Well-known member
Schijnbaar wel. Die grabbelaar schijnt overigens in de winterstop te willen vertrekken.
Die weet dat ie 3 keepers voor zich heeft en dat men als het kan er nog een keeper bij haalt mochten ze allemaal voor langere periode niet kunnen keepen. Dan zou ik voor die paar wedstrijdjes lekker iemand op doel zetten waar je als club toekomst in ziet. Bijlow wordt toch als een aardig talent gezien die op den duur Vermeer en Hahn moet kunnen opvolgen? Hij heeft recent zijn contract verlengt tot 2021.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Feyenoord in Europa [2016/17]

Feyenoord in Europa [2016/17]

Zeker. Ik heb Bijlow niet heel vaak zien keepen, maar de keren dat ik hem zag keepen was het wel stabiel. In tegenstelling tot Miazek die briljant kon zijn of grandioos door het ijs kon zakken. In de verslaggeving lees ik ook weinig kritiekpunten voor Bijlow. Men is alleen altijd angstig dat je een keeper te vroeg kan brengen en stuk kan maken.
 

inhethoekje

Active member
In de verslaggeving lees ik ook weinig kritiekpunten voor Bijlow. Men is alleen altijd angstig dat je een keeper te vroeg kan brengen en stuk kan maken.

Ricardo de Jong, dat zou de opvolger van Joop Hiele worden en kenners voorspelden dat hij jaren de vaste keeper van Oranje zou worden.


Niks geworden.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ricardo de Jong, dat zou de opvolger van Joop Hiele worden en kenners voorspelden dat hij jaren de vaste keeper van Oranje zou worden.

Niks geworden.

De kans dat je zelf een keeper opleidt als eerste keeper blijkt in de praktijk niet erg groot te zijn. Erwin Mulder heeft natuurlijk wat wedstrijden gekeept en was best een goede back up geweest als we hem erbij hadden gehad. Die heeft ook jong zijn debuut gemaakt. Het heeft weinig zin om bij keepers vooraf erg hoge verwachtingen te hebben. Maakt hij in zijn eerste pot twee grote blunders, dan is het vaak wel klaar.
 

inhethoekje

Active member
Het heeft weinig zin om bij keepers vooraf erg hoge verwachtingen te hebben. Maakt hij in zijn eerste pot twee grote blunders, dan is het vaak wel klaar.


Soms kan het ook goed uitpakken, ik zie Dudek nog blunderen in zijn eerste, vriendschappelijke, wedstrijd in de Kuip, ben even kwijt tegen wie dat was (Gremio?), of Joop Hiele, die debuteerde in de voorbereiding tegen Eindhoven verloren ze met 3-2 dankzij 2 blunders van Joop.
Zijn later toch betrouwbare goalkeepers gebleken.

Laten we ook niet vergeten dat Feyenoord altijd bekend heeft gestaan om zijn goede keepers, of ze nou uit de eigen jeugd kwamen of van buitenaf, we hebben een neusje ervoor om goede keepers aan te trekken, dit itt scorende spitsen.

Nu ook weer met Vermeer en Jones, of een tijdje terug met de Goeij.
 
Laatst bewerkt:

Max

Administrator
Forumleiding
Dat is waar. Wat was Dudek goed tegen Juventus. Onze spits El Jardinero eveneens trouwens.
 
Bovenaan