Honkbal

Satyr

Administrator
Forumleiding
Hoera, pokke Rangers. De Indians wonnen ook ruim van de Red Sox, 6-0 werd het. Beide duels staan nu op 2-0
 

ALenstra

Well-known member
In de American League zijn de finalisten al bekend. Zowel Toronto Blue Jays als Cleveland Indians deden een clean sweep.
 

Friesland

Well-known member
In de National League staan beide halve finales op 2-1. Vannacht worden de vierde wedstrijden gespeeld.
 

ALenstra

Well-known member
Chicago Cubs in 4 wedstrijden door naar de finale in de National League. Washington Nationals en Los Angeles Dodgers moeten een allesbeslissende 5e duel spelen. Vrijdag start de andere finale tussen Cleveland Indians en Toronto Blue Jays.
 

ALenstra

Well-known member
Even een update. Cleveland Indians als eerste naar de World Series nadat ze in 5 wedstrijden klaar waren met de Toronto Blue Jays. In de andere serie tussen Chicago Cubs en Los Angeles Dodgers staat het 2-2 na vier wedstrijden. Hier moeten nog minstens twee wedstrijden volgen voordat de winnaar bekend is.
 

Friesland

Well-known member
Nadat de Indians uit Cleveland een paar dagen geleden kampioen van de American League werd, ging de titel in de National League naar de Cubs, waarmee de clubs uit Chicago zich voor het eerst sinds 1945 plaatste voor de World Series.

De eerste wedstrijd in Cleveland wordt gespeeld in de nacht van dinsdag op woensdag. Er wordt iedere nacht gespeeld, behalve op de verplaatsingsdagen (tussen wedstrijd 2 en 3 en tussen wedstrijd 5 en 6). De eerste 5 wedstrijden beginnen om 2:00, de eventuele 6e en 7e wedstrijd wordt gespeeld om 1:00 (ivm het eindigen van de zomertijd).
 
Laatst bewerkt:

ALenstra

Well-known member
Na vier wedstrijden leiden de Cleveland Indians met 3-1 tegen de Chicago Cubs in de World Series. Gisteren wonnen de Indians met 7-2 op Wrigley Field in Chicago. Vannacht is wdstrijd 5 op Wrigley Field, hierin kunnen de Indians de beslissing afdwingen. En anders volgen nog twee wedstrijden in Cleveland.
 

ALenstra

Well-known member
Vannacht de 7e en allesbeslissende duel tussen Cleveland Indians en Chicago Cubs. De Cubs dwongen die af na twee zeges waarmee de serie 3-3 staat.
 

inhethoekje

Active member
Wat een finale, 4e inning, 3-1 voor de Cubs, deze wedstrijd heeft echt alles wat baseball zo'n prachtige sport maakt.

Ben een Red Sox fan maar vannacht gaat mijn voorkeur iets meer uit naar de Cubs dan naar de Indians, de laatste keer dat de Cubs kampioen werden was in 1908, en laat dat net het jaar zijn dat Feyenoord werd opgericht, vandaar mijn voorkeur.
 

inhethoekje

Active member
Hoppa, 4-1 in de 5e inning, Baez maakt even zijn 2 eerdere vreemde fouten goed door een homerun te slaan.

Snap het eigenlijk niet, Cleveland heeft een veel betere bullpen maar vanavond staan ze te klooien.
 

inhethoekje

Active member
Cubs laten het liggen in de 9e, Cleveland kan het nu afmaken in de gelijkmakende.

Vreemde stootslag van Baez, speelt een rare wedstrijd die gozer.
 

inhethoekje

Active member
Welja, stortbui (dus rain delay) er ook nog bij aan het begin van de extra 10e inning, volgens mij ga ik pas om 6 uur naar bed. (extra nachtdienst zullen we maar zeggen)
 
Bovenaan