Excelsior doet ook echt he-le-maal niets met de geboden ruimte.

Die commentator noemt de overtreding van Drost een forse, maar rept verder niet over die aanslag van Sch?ne. Ook lachwekkend.

Pascallovic

Well-known member
Jammer dat zo'n Bosz niet consequent is. Als een EL Ghazi ruk speelt wordt ie na 45 minuten gewisseld en mag ie de volgende wedstrijd niet op bank zitten. Zo'n Traore mag donderdag weer gewoon meedoen tegen Celta de Vigo. Wat was die man weer slecht gisteren.

Maasveld

El Ghazi is weggestuurd van de training. Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat dat heeft meegespeeld.

PES5

Matchday!

Ik verwacht een zeer moeilijk duel vandaag. Feyenoord is een volwassen ploeg, geeft weinig weg en is fysiek sterk. Ik ben heel benieuwd wat Heerenveen daartegenover kan stellen. Thorsby zal vermoedelijk starten op de plek van Van Amersfoort.

Hup Heerenveen!!

Pascallovic

Dat zal wel zijn omdat ie schijnbaar tegen Kozakken Boys dramatisch was volgens de trainer dat ie na 45 minuten werd gewisseld. Echter als we die lijn doortrekken zou Traore ook al een tijdje niet meer bij de selectie horen te zitten. Die heeft tegen Celta, Feyenoord en Excelsior ook geen inbreng gehad. Voordat El Ghazi werd weggestuurd van de training wist ie al dat ie niet bij de wedstrijdselectie zou zitten overigens.

SC Heerenveen

Ontzettend veel zin om weer naar een kolkende Kuip te gaan. Laatste seizoenen alleen maar spannende wedstrijden daar gezien met goed spel ook van Heerenveen, dus ik hoop vandaag ook. Niet verliezen zou vandaag al prima zijn.

Batigoal

Rare wedstrijd gisteravond. Zat kansen gehad en dan uiteindelijk maar met 1-0 winnen. Het is dat Excelsior er niets van bakt, een andere ploeg had wellicht kunnen profiteren van het feit dat Ajax de wedstrijd niet in het slot gooide. Voor Excelsior trouwens prettig dat ze in het begin van het seizoen veel punten hebben gepakt, want die spelen wel heel zwak de laatste weken.

Abubakari

De eerste helft was gister trouwens wel echt ongelooflijk slecht.In die zin niks geleerd van Roda en Willem II thuis. Na rust nog steeds ongelooflijk slordig, die penalty van Sch?ne was typerend. Slap ingeschoten. Maar dan nog moet je na rust er nog twee of drie maken, zoveel kansen krijg je.
Aan mijn opstelling tegen Kozakken Boys te zien leest Bosz mee en wil ie graag tips. Zowel Younes als (vooral) Traor? mogen banken. Die Traor? doet niks anders dan zich vastlopen. Cerny heeft in 20 minuten meer gedaan dan Traor? in 70 minuten. Wat een waardeloze voetballer is dat.

Er werd wel eens gezegd dat buitenspelers onder de Boer niet rendeerden vanwege de vele opdrachten die ze mee kregen. Dat blijkt dus onzin, want het is dit seizoen meer dan ooit huilen met de lamp aan met Younes, El Ghazi en (vooral) Traor?.

Eef de Kip

Ik denk dat we ook wel kunnen vaststellen dat Traor? beter tot zijn recht komt als centrumspits (hoewel ik de eerste paar wedstrijden dat hij in die rol speelde ook niet onder de indruk raakte) of als spits in een 2-spitsen systeem. Gewoon in de winterstop terug sturen, gevalletje mis-scouting.

Pascallovic

Tot nog toe zijn alle thuiswedstrijden dit seizoen billenknijpen, op PEC Zwolle na dan(Al leek dat ook nergens op tot de 3-1). Toch vreemd dat ze doorgaans in uit wedstrijden de wedstrijden relatief eenvoudig op slot spelen en dat dit in thuiswedstrijden niet lukt. 10x thuis gespeeld en slechts 2x was het verschil groter dan 1 doelpunt. Met deze tegenstanders gewoon slecht.