Speelronde 11

Abubakari

Well-known member
Onder protest en met het nadrukkelijke verzoek aan JMD om gewoon schijt te hebben aan iedereen en gewoon weer lekker & gezond te gaan posten (desnoods even de negeerfunctie er op bij wie je ergeren), maar voor hetzelfde geld komt die geel zwarte Spanjool straks weer met zijn LSD topic. :eek:mg:

Vrijdag 28 oktober:
20:00 FC Twente - Roda JC

Ploeg in vorm tegen ploeg uit vorm. Mission Impossible/makje 3-0 zou je zeggen.

Zaterdag 29 oktober:
18:30 Willem II - FC Groningen

Nr. 17 vs nr. 13, verschil is twee punten. Van der Looi ontvangt zijn oude club. Ooit verloor FC Groningen 12 Willem II-FC Groningens op rij. De laatste 4 edities leverden echter 3 Groninger zeges en een gelijkspel op.
19:45 Heracles Almelo - Sparta Rotterdam
Heracles won pas ??n keer dit seizoen, Sparta staat keurig in de middenmoot. Er zal wel de nodige druk op liggen voor Heracles wat slechts vijftiende staat.
19:45 Vitesse - PSV
PSV zal blij zijn dat ze uit mogen, daar gaat het dit seizoen vaak toch wat makkelijker dan thuis. Al is Vitesse uit altijd lastig. Ook voor PSV? De historie laat zien dat PSV zelden bij Vitesse verliest (laatste keer was in 1997!), maar dat PSV wel vaak met 0-1 of 1-2 wint. Ik weet al wat ik in de toto in ga vullen.
20:45 Ajax - Excelsior
De ene serie is de andere niet. Ajax haalde 22 punten uit de laatste 8 wedstrijden, Excelsior verloor zijn laatste 4 (of 5?) wedstrijden. Maar goed, waar onderschatting door Ajax toe kan leiden kunnen Willem II en Roda JC over mee praten. 1-1 of 5-0. Zeg het maar.

Zondag 30 oktober:
12:30 PEC Zwolle - Go Ahead Eagles
Degradatiederby waarbij PEC wat op lijkt te krabbelen en Eagles uit weinig presteert, kortom goeie kans voor PEC om verder te stijgen. Voorlopig is het nr 14 vs nr 16, verschil is 1 punt.
14:30 FC Utrecht - NEC
Middenmoters 8 vs 12. NEC scoort zelden, moet Utrecht dus wel winnen.
14:30 Feyenoord - SC Heerenveen
De Topper! De koploper tegen nummer 3. Heerenveen in de flow en Feyenoord ook. Al gaat het daar toch wat minder soepel de laatste weken. En bovendien is Heerenveen thuis lastig voor Feyenoord. Slechts 1 van de laatste 6 thuisduels werd door Feyenoord gewonnen... Na de klassieker weer puntverlies voor Feyenoord?
16:45 ADO Den Haag - AZ
Twee clubs in een dip. AZ wist de laatste 4 duels niet te winnen, ADO wacht al 7 wedstrijden op een overwinning. Haalde zaterdag na 6 nederlagen op rij wel eindelijk een punt, maar baalde omdat het er vlak voor tijd twee weg gaf bij Roda JC.
 

De Wolf

Well-known member
Who needs JMD?

Prima opening maar natuurlijk hopen we dat JMD ook weer de andere hoeken bezoekt.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Hoop dat hij snel weer terug komt. Niet specifiek voor dit overzicht, want deze vind ik ook prima.
 

delmaestro

Well-known member
Vitesse ruikt bloed, PSV is hopeloos uit vorm, heeft geen vertrouwen na de bekerblamage, en het ontbreekt ze momentele ernstig aan scorend vermogen.

Dit is h?t moment om toe te slaan! Vitesse kennende wordt dit dus een simpele 0-4 voor PSV
 
Bovenaan