AFC Ajax in Europa: OGC Nice - Ajax

Status
Niet open voor verdere reacties.

Abubakari

Well-known member
Ik moest invallen voor een zieke collega, 10 uur beginnen, dus alleen een groot deel voor rust gezien. Had al zo'n gevoel dat als ik niet kon kijken ze zouden winnen (was bij PAOK ook al, toen was ik op vakantie). Dat gevoel was het eerste half uur aardig vlot verdwenen, maar na de 1-1 werd het toch wel wat beter. Ook bijna direct 1-2 met de enorme kans voor Sanchez (wat een geweldige actie van Traor? ging daar trouwens aan vooraf). Net de samenvatting op Ajax.nl gezien, in het kader van count your blessings na de 1-0 niet heel veel meer weg gegeven (al was het nog wel bijna 2-2 in de blessuretijd). Verder natuurlijk een prima start met deze zege. Het spel is nog niet goed, maar als je telkens blijft winnen komt het vertrouwen wel weer terug en wordt het voetbal ook wel weer beter denk ik. Traor? eindelijk gescoord, hopelijk werkt dat ook bevrijdend, aan die mooie actie voorafgaand aan die dikke kans van Sanchez te zien wel.

Wat de penaltys en vrije schoppen betreft, zullen we die nu maar eens gewoon allemaal aan Ziyech over laten? Klaassen had al eerder wat strafschoppen recht door het midden geschoten, het was wachten op het moment dat het een keer mis zou gaan. Gelukkig was Riedewald scherp. En Gudelj moet gewoon kappen met denken dat hij het baasje is bij Ajax en de corners en vrije trappen allemaal aan Ziyech overlaten. Die kan dat gewoon beter.

Nu Standard thuis, nog eens winnen, begin je ook weer eens goed aan een groepsfase.
 
Laatst bewerkt:

Forza AZ

Well-known member
Wat een legendarische avond. Drie punten weggesleept uit de Griekse hel!
Die Grieken zullen wel een hekel krijgen aan Nederlandse clubs. Al de 3e keer dit seizoen dat er in Griekenland wordt gewonnen door een Nederlandse club. :duim:

Ook erg lekker voor de ranking waar Griekenland de grootste concurrent is van Nederland.
 

Fenerium

Member
Panathinaikos is een prachtige club, ze hebben enkel teveel interne problemen, geen geld en moeten al jarenlang het onderspit delven tegen Olympiakos.
 

Eresd?g?

Banned
Wat een heerlijk duel gisteren. Onwijs slecht maar zat wel alles in. En ook nog winnen, daar had ik niet op gerekend na dat eerste half uur. Wanneer mogen Tete en Bazoer er weer in? Veltman is afgezakt naar het niveau Telstar....
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan