Excelsior Nieuws

Unregistere

Well-known member
Toch leuk, Dogucan Haspolat werd door zijn invalbeurt gisteren tegen Feyenoord de eerste speler ooit in de eredivisie die is geboren in of na 2000.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Mij ook niet. Prima speler. Maar wel weer een middenvelder. Gaat er dan ??n van die middenvelders in de spits spelen? Vermeulen ofzo.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Excelsior gaat op de valreep waarschijnlijk Van Duinen halen. Dat is toch nog opeens een zeer goede spits voor de Kralingers. Hopelijk gaat het door!
 

Jozsef

New member
Dat zou wat zijn hoor. Dan pas ik direct mijn eindstandvoorspelling aan. Oh nee, dat kan niet meer.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ik kan niet anders zeggen dan dat er nu met Van Duinen erbij toch een verdraaid goede selectie staat, voor Excelsior maatstaven. Plus een goede trainer erbij, maakt de kans op nieuwe handhaving toch een heel stuk groter dan ik een paar weken geleden dacht.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Daarnaast zijn ze best aardig aan het seizoen begonnen. Het verlies tegen ADO thuis kun je wegstrepen tegen de winst in Enschede. Vervolgens een winst tegen de beoogde nummer drie van de eredivisie FC Groningen kom je tot een uitstekende seizoenstart.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Dat is zeker bizar. Excelsior doet nauwelijks aan langdurige contracten.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Sowieso voor wat betreft het salaris, maar ongetwijfeld ook een gelimiteerde transfersom.

Denk dat hij gewoon transfervrij is als Excelsior degradeert. Maar goed, daar gaan we niet vanuit. En dat hoeft ook helemaal niet met d3ze selectie.
 

Unregistere

Well-known member
Faik een leuke back-up voor Bruins en Koolwijk, lijkt mij. Vermeulen gewoon laten staan als hij zo blijft spelen en anders hebben ze daar Pantic nog.

En dan Van Duinen in de punt, dan kan Fredy er ook uit. Ook weer transfervrij gehaald, doen ze toch slim.

Als klap op de vuurpijl heeft Haspolat ook nog eens voor drie seizoenen getekend. Prima voor de toekomst.
 
Bovenaan