Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Batigoal

Well-known member
In elk geval geen speler die vroeger in een Ajax pyjama sliep.

Videotje van drie maanden terug... toen hij triomfantelijk z'n vuistje balde bij het nieuws dat PSV kampioen was geworden ten koste van Ajax. Lol!


Net zoals jullie met Siem de Jong hebben binnen gehaald dus?

Ach, de halve selectie van bijvoorbeeld Feyenoord sliep vroeger in een Ajax-pyjama. Weleens verfrissend om nu weer eens een niet-Ajacied bij Ajax te hebben.

OT: Kwalitatief is Ziyech natuurlijk een topaankoop, maar die had je ook begin augustus kunnen doen. Desalniettemin hoop ik dat onze Hakim om kan gaan met de druk bij Ajax, waar hij bovendien niet meer degene is waarop heel het spel is afgestemd. Financieel geen slechte deal; je verkoopt Ziyech sowieso wel voor de koopprijs door.
 

Maasveld

Well-known member
Welkom Hakim!

Nu nog hopen dat we de goeie gekocht hebben
TraidaHakim.jpg
Dat is toch die linksback van Real Madrid?
 

Kevah

New member
11 miljoen, zonder doorverkoop clausule! Uitstekend onderhandelt!
Nu hopen dat Ziyech het waar kan maken, zowel op CAM als op RB positie een aanwinst.

Nu hopen dat er nog een Buitenspeler en een Linker verdediger wordt aangetrokken!
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Als ik het goed begrepen heb, krijgt Twente 8 miljoen, Heerenveen bijna 2 en Ziyech de rest.

Prima dit!

Overigens had Twente nog gevraagd om Ziyech af te laten zien van zijn deel, maar logischerwijs heeft hij dat niet gedaan.

Op welke positie moet Ziyech zich richten bij Ajax?
 

Kevah

New member
Van Halst: 'Niemand bood meer dan Ajax'


Jan van Halst is tegenover Tubantia erg content met de verkoop van Hakim Ziyech aan Ajax. De technisch directeur van FC Twente stelt dat de club het maximale uit de onderhandelingen heeft gehaald.

'We hebben het bedrag gekregen wat we in ons hoofd hadden, misschien zelfs wel iets meer', stelt technisch manager Ted van Leeuwen, die wordt aangevuld door Van Halst. De oud-Ajacied legt uit waarom er geen doorverkooppercentage is bedongen. 'Als we dat hadden gedaan, hadden we nooit dit bedrag gekregen. Bovendien is er nooit een buitenlandse club geweest die meer heeft geboden dan Ajax.'

In totaal speelde Ziyech ruim twee seizoenen voor Twente, waar hij 76 wedstrijden speelde en 34 keer scoorde. Daarvoor kwam hij nog meer dan ??n seizoen uit voor SC Heerenveen en scoorde hij dertien keer in 46 wedstrijden. Ajax betaalt uiteindelijk elf miljoen euro voor de spelmaker.

AS
dus 0,0!
 

Kevah

New member
Ik vermoed dat Ajax hem het nummer wilde geven wat ze in miljoenen bereid waren om voor hem te betalen. Ze hadden natuurlijk nooit verwacht dat het op 11 miljoen zou uit komen.

22 miljoen is natuurlijk een peulenschil voor Ajax, maar 11 miljoen is gewoon wat zakgeld.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan