Domme overtreding die leidde tot een pingel en de 2-1.

Maar 'we' hebben Ziyech nog een half uurtje, dus het is inmiddels weer 3-1.

Twente moet hem gewoon tot de winterstop houden, dat levert veel meer op dan hem nu weg te doen.

PES5

Administrator
Forumleiding
Dikverdiende zege!!

Je moet het jezelf zoveel makkelijker maken na rust en na wederom een stomme fout van St Juste krijg je nog bijna het deksel op de neus.

Zeneli zeer goed, Pelle na rust met ruimte ook beter en verder Schaars ook heersend.

Voor rust was het wel heel matig trouwens. Geen druk, geen overleg en veel te laag tempo.

Na rust al snel beter en dan moet je het afmaken.

Zo belangrijk voor het vertrouwen dit. Dit jonge, talentvolle ploegje heeft vertrouwen nodig en nog 2 versterkingen. Achterin ?n in de spits, want je mist gewoon een goede, balvaste spits die slim is en goed voor de goal komt, want Reza deed het wederom niet.

PES5

Wat was PEC trouwens ongelooflijk defensief en irritant. Onherkenbaar die ploeg.

PES5

Ziyech neemt in stijl afscheid. Mooie treffer, maar weer met die achterlijke boze en gefrustreerde gebaartjes na die goal. Vier toch eens een doelpunt normaal jongen.

gevegt

Dat wordt dus niks bij Ajax, want daar wordt zoiets niet geaccepteerd.

Jamel

Weer gewonnen. Vier gespeeld, 12 punten, 12 goals gemaakt en slechts eentje tegen. Weinig reden tot klagen. Ware het niet dat de laatste 20 minuten op het schandalige af waren. Ga gewoon door met voetballen. Dan win je met 7-1.

JMD

Was Excelsior zo slecht dan?

Ik heb alleen de goals gezien, maar die 2-1 was toch wel een keepersfout (trekt zijn handen in), en laten we het over die 4-1 al helemaal maar niet hebben, wat een geklungel. Overigens wel mooi dat iemand die doorloopt (bij die 4-1 Toornstra) daar ook eens voor beloond wordt...

Jamel

Excelsior is een heel beperkte ploeg, dat door een uitstekende trainer en twee prima voetballers (Koolwijk en Bruins) toch nog tot aardig goed voetbal komt. Zeker de eerste helft deden ze het prima en kwamen ze verdiend op voorsprong. Na rust gooide Feyenoord het tempo enorm omhoog en werd Excelsior overlopen. We maken in die fase drie goals in zes minuten en misten daarvoor ook nog een paar grote kansen. Blijf je in elk geval een beetje voetballen, dan maak je er nog een paar bij. Maar Feyenoord deed de laatste 20 minuten echt helemaal niets meer, waardoor er juist nog kansen voor Excelsior kwamen.

Enige positieve in die fase was de invalbeurt van El Hankouri. Ik mag hopen dat hij voortaan de voorkeur krijgt boven Bilal. Leuk dribbelaartje!