Active member
Interviews na afloop gezien? Aanvoerder Jong Vitesse vond dat "die lui (Lienden) er niks van konden". Die gaat nog wat meemaken dit jaar...

de waan

Well-known member
Vanmiddag in Werkendam geweest bij Kozakken Boys - Koninklijke HFC. En daar gaf de thuisclub een spoedcursus "hoe geef ik een gewonnen wedstrijd uit handen". Veertig minuten lang geen vuiltje aan de lucht en in de laatste drie minuten voor rust kantelde het duel helemaal. Eerst een penalty voor HFC en rood voor Jacoba en op slag van rust ook nog de 2-2. Na rust leek HFC eerst nog te willen doordrukken, maar leek het erop dat ze toch wat op twee gedachten hinkten: een puntje bij Kozakken Boys was toch ook wel mooi. Daarom was de tweede helft een stuk minder leuk, ook al omdat Buijs totaal onbegrijpelijk de veruit gevaarlijkste man (S?nmez) in de rust offerde.

De frustraties liepen na rust behoorlijk hoog op bij de thuisclub. Zowel op de tribune, omdat ze niet konden verkroppen dat er punten werden verspeeld tegen deze "matige ploeg" als in het veld. Scheidsrechter Kooij was ook de gebeten hond, maar ze mochten blij zijn dat hij Gwaeron Stout spaarde (slechts geel) na een idiote frustratieovertreding.

de waan

Interviewtjes na een wedstrijd gewoon niet meer doen. De kijkers hebben er geen reet aan, voor de journalist is er geen reet aan en de spelers hebben er al helemaal geen zin in.

Jef400

Vriendelijk verzoek trouwens aan de boeren rondom Hardenberg of ze hun mest voortaan uit de ogen van de scheidsrechter willen houden.

Die 1e penalty bij HHC-GVVV is wel heel erg weinig. Zou ik persoonlijk als volleerd campingscheidsrechter niet eens voor fluiten op het middenveld.

Jef400

Trouwens: Ik zit op soccerway te scrollen. Ik zie daar staan Vitesse II - Twente II komende speelronde op maandag 12:30 uur staan. Weten jullie daar meer van?

noordooster

De scheidsrechter vindt dat van Hezel van HHC weggeduwd wordt/ van de bal gelopen wordt door de nr 16 van GVVV.
Ik vind het ook een erg twijfelachtige beslissing.