Premier League

Status
Niet open voor verdere reacties.

Kielse Rat

Well-known member
Na toppers Klavan en Wijnaldum gaat nu ook doelman Alex Manninger (39) naar Liverpool. Wat een topweek voor de fans.

?? Je hebt toch al Mignolet en Karius als doelmannen, en je haalt toch geen 39e jarige om als derde doelman (het is sowieso zinloos om een speler op die leeftijd nog te transfereren). Voorlopig doet Kl?pp nog niet de transfers waar ik op hoopte.
 

Cees

New member
In eerste instantie was Brad Jones de beoogde derde keeper van Liverpool, maar doordat hij naar Feyenoord is gegaan zijn ze verder gaan zoeken. Dan kom je blijkbaar uit bij Manninger. Nog nooit van de beste kerel gehoord.

Verder geen namen die Liverpool verder gaan helpen. Alle hoop voor de Liverpudlians maar op de trainerskwaliteiten van Klopp.
 

ALenstra

Well-known member
Heeft in de 22 jaar dat hij aktief is zo'n 250 wedstrijden gespeeld bij 12 clubs uit diverse landen. Volgens mij was hij bij AC Siena eerste keus. Ook een van de spelers die in alle vier topcompetities aktief geweest is.
 

Nik

Member
Ik heb gelezen dat hij zich niet meer kan vinden in de manier waarop de club geleid wordt, en daarnaast las ik geruchten dat hij Allardyce gaat assisteren.
 

Batigoal

Well-known member
Ik zal niet de waslijst aan namen neerzetten, maar samenvattend heeft Jos? Mourinho alle eigen jeugdspelers die onder Van Gaal zijn doorgebroken op de transferlijst gezet. Inclusief onze eigen Fosu-Mensah. Leuk om zo'n manager aan te stellen die alle clubcultuur (Giggs) eruit slaat en dat allemaal om maar weer eens een keertje kampioen te worden.
 

Wigboldus

Well-known member
Ik ben wat verbaast over dat lijstje en weet ook niet hoeveel er van waar is. Iedereen zag toch dat Fosu-Mensah, maar ook een paar anderen erg veel talent hebben en zeker de drang hadden om te presteren, in tegen stelling tot enkele ervaren krachten.
 

Kielse Rat

Well-known member
Schweinsteiger is de opvallendste naam, al is dat op basis van vorig seizoen dan weer niet onbegrijpelijk. Tja, Mourinho werkt nu eenmaal niet zo vaak met jeugd. Voor de ontwikkelingen van Rashford is het volgens mij ook niet positief dat Mourinho nu coach is. Zijn basisplaats is hij sowieso kwijt aan Ibrahimovic.
 

ALenstra

Well-known member
Ik heb begrepen dat er acht spelers zijn die onder Mourinho niet in aanmerking komen voor het eerste team. Ook Blind en Depay zouden daarbij horen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan