F1 en andere motorsport

Status
Niet open voor verdere reacties.

PES5

Administrator
Forumleiding
Prachtige kwalificatie zeg! Zat ter hoogte van de finishlijn en dat was prima te volgen. Heel veel fans van Max, nog meer van Kimi en veel anti-Hamilton.

Zoals altijd ook nu weer verrassingen in Hongarije. Max zat er heel goed bij en het verschil met Mercedes is niet eens zo groot. Morgen weer kans op regen, dus spektakel is heel goed mogelijk.
Na de pitlane walk van donderdag (heel leuk om zo dichtbij te kunnen komen), gister de FP1 en 2 overgeslagen om de stad te bekijken. Vandaag een bloedhete FP3 (parapluutje gekocht tegen de zon) en die bleek later goud waard en in mum van tijd uitverkocht. Toen het begon te regenen, zat ik droog trouwens. Na FP3 in een grote tent beland met Noren en Finnen en bier gedronken. Echt een heel gemoedelijke sfeer en die Scandinavische vrouwen spugen er ook niet in.

Morgen de race. Hup Max!!
 

gevegt

Well-known member
Moet ie zorgen dat ie op tijd is en niet voor de zoveelste keer achter die tyfusfin gaat zitten. Die spin van Alonso scheelt Max weer, omdat de rest daardoor niet meer voluit mocht. Rosberg zat er schijnbaar nog voor.

Dat iedereen ultra langzaam gaat rijden heb je natuurlijk niet geheel zelf in de hand. Dat Alonso spinde was zijn geluk. Daardoor konden alleen Rosberg en Vettel een snelle tijd zetten, wat bij Vettel mislukte omdat er iemand niet aan de kant ging.
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Bah, wat een saaie race zeg.
Zelfs de rondjes over de Champs Elys?es in de Tour de France zijn interessanter.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Wat een kut weekend zeg. Voorsf toch meer van dit weekend met de Tour en F1 verwacht.
 

Eef de Kip

Well-known member
Was ook het enige spannende gisteren, het gevecht tussen Verstappen en Raikonen. Verder boring boring. Overigens geen onderzoek van de stewards dus die zagen er ook niets verkeerds in, de actie leek ietwat discutabel maar volgens mij week hij de 2e keer niet van zijn lijn af maar stuurde hij gewoon de bocht in. Vanzelfsprekend zien de Duitsers en de Ferrari fans dat massaal anders maar goed, dat is net zo subjectief als de Verstappen fans die er niets in zien.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan