Het grote Feyenoord transfertopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

PES5

Administrator
Forumleiding
Heerenveen kan vragen wat het wil. Ze zullen hoog inzetten denk ik en Streppel wil absoluut niet kwijt. Otigba mag wel weg, omdat St Juste en Van Aken het centrum moeten gaan vormen.

Gezien zijn contractduur en dat hij binnen Heerenveen wordt gezien als grootste talent, zou een vraagprijs van 3.5 miljoen me niet verbazen. Celtic zou ook interesse hebben trouwens.
 

Cees

New member
Van Beek zou wat mij betreft eerst eens een jaar lang goed moeten zijn.

En vergeet niet dat De Vrij op een WK excelleerde, wat zorgde voor een opstuwende prijs.

Ik zeg overigens nergens dat 4 miljoen te veel is. Goed lezen.
Daarom heb ik ook liever dat hij nog blijft en een sterk seizoen draait dan hem nu te verkopen en veel geld uit te geven aan iemand die zich ook nog moet bewijzen.
OK, maar je vindt vier miljoen wel zo'n beetje het maximale en daar ben ik het niet mee eens.
 

fr-keff

Active member
Met het aantrekken van Juan Camilo Z??iga (vleugelspeler) lijkt Berghuis er maar weer eens een concurrent bij te krijgen.
 
G

Gast

Guest
Het is wat stilletjes met nieuws. Hoop dat van Beek en Kongolo blijven. Voor de stabiliteit.
Op rechts, is dat nog nodig? Toornstra speelde zijn 1e wedstrijden daar heel behoorlijk. Als reserve Bilal, die wellicht zich nog positief gaat ontwikkelen
 

Cees

New member
Het verschil tussen vraag en aanbod is nog veel te groot aldus Raiola. Berghuis gaat dus waarschijnlijk niet komen, dat is jammer. Ben wel verbaasd dat Berghuis in de oefenwedstrijden van Watford ook weinig kansen krijgt, in de interland tegen Engeland kon je zijn kwaliteiten toch wel zien.

Maar wel goed dat er nu snel duidelijkheid lijkt te komen zodat er nog tijd is om te zoeken naar een alternatief.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Precies. Verder zal een zaakwaarnemer echt niet iets doen wat de speler niet wil.
 

Ivanhoe

Active member
Zal hier ook met name gaan om de onderhandelingen over de huursom tussen Watford en Feyenoord dus hoeveel Feyenoord van het salaris van Berghuis aan Watford wil vergoeden, niet zozeer om onderhandelingen tussen Feyenoord en het kamp Berghuis.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Precies. De Telegraaf is tegenwoordig de spreekbuis van de Feyenoord directie, dus dit kan onderdeel zijn van de ondehandelingen.
 

inhethoekje

Active member
Hoe komt het toch dat zoveel spelers in zee zijn gegaan met die pizzabakker?

Als jij Pogba voor 0 euro op kan halen bij Man Utd en hem jaren later weer aan de zelfde club kan slijten voor 130 miljoen en er daar zelf 30 miljoen van opstrijkt dan ben je geen pizzabakker maar de eigenaar van een concern wat wereldwijd pizza's bakt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan