Serie A

Forza AZ

Well-known member
Idiote regeling. Je moet zo'n bedrag per club bepalen naar gelang de situatie en niet een vaststaand bedrag onevenredig delen door 3 clubs.
 

gevegt

Well-known member
0-2.

Ik hen een uur gekeken en vind het welletjes.
Strootman speelt goed en heeft de leiding op het middenveld al weer in handen.
 

Batigoal

Well-known member
Juventus won de Coppa Italia door een goal van Morata in de verlenging tegen AC Milan, dat wel de bovenliggende partij was. Het is voor het eerst dat een Italiaanse club 2 jaar op rij de dubbel wint. AC Milan heeft na de 7e plaats in de Serie A volgend jaar zelfs helemaal geen Europees voetbal.
 

Unregistere

Well-known member
Topper Marten de Roon is bij Atalanta Bergamo uitgeroepen tot speler van het jaar. Toch mooi in zijn debuutseizoen!!
 

Janssen

Well-known member
Ever Banega naar Inter. Dat is de eerste verstandige aankoop in pakweg 15(?) jaar voor de club.
 

Janssen

Well-known member
Ja uiteraard gechargeerd maar ze hebben me een portie rommel binnengehaald de laatste jaren. Dit is een positieve uitzondering.
 

Batigoal

Well-known member
Sterker nog, Inter had na de afgelopen transferzomer op papier na Juventus de beste selectie van Itali?, maar ze hadden een trainer die er een potje van maakte. Creatievelingen als Kovacic en Guar?n verjagen en dommekrachten als Melo en Kondogbia er voor in de plaats zetten.
 

Batigoal

Well-known member
Het Pescara van Massimo Oddo is gepromoveerd naar de Serie A na winst in de playoffs tegen Trapani.
 

Batigoal

Well-known member
De wegen van Marcelo Bielsa zijn ondoorgrondelijk. Twee dagen geleden nog aangesteld als nieuwe trainer van Lazio Roma, vandaag alweer opgestapt. Lazio gaat kijken of het mogelijk is stappen te ondernemen tegen de Argentijnse trainer wegens contractbreuk.

Bij Olympique Marseille vertrok Bielsa ook al plotseling op een vervelende manier. Lijkt me voor zijn reputatie in Europa niet handig.
 
Bovenaan