District Noord

PES5

Administrator
Forumleiding
Dan had ik de beschikking over de verkeerde gegevens haha.

Wat ik wel weet is dat de rivaliteit op een gegeven moment zoveel minder werd, dat spelers van beide verenigingen gewoon prima met elkaar overweg konden en dat is nog zo. Samen op school, samen op stap en dus inderdaad minder voor de jongens die dan zondag nog moeten voetballen.

Ik heb zelf overigens ook altijd op zondag gespeeld, maar sinds ik op zaterdag speel, wil ik nooit meer anders.
 

Abubakari

Well-known member
twitter zei:
De arrogantie ten top: bij @vvhelpman werd om half twee nog gedobbeld wie in basis mag starten. Stadjers verdienen pak slaag

Dobbelen wie er in de basis mag beginnen en dan gewoon met 3-0 winnen. Nadat het vorige week al 5-0 voor Helpman was geworden. Het debacle wat de Heracliden heet kort samengevat.

ONT-VV Groningen is overigens pas om 18.00. HUP VVG!

Kut... Ik zie nu pas dat ik een mailtje heb waarin ze me uitnodigen mee te gaan naar ONT-VVG... Begint over 10 minuten, zal nu wel te laat zijn om nog te bellen denk ik.:eek:mg:
 
Laatst bewerkt:

SanMark.

Well-known member
vv Noordscheschut uitgeschakeld voor een plaats in 1E zaterdag, na strafschoppen.
Uit tegen Leeuwarder Zwaluwen hadden ze nog gelijkgespeeld.
Nu werd het na 90 minuten 2 - 2 . Opmerkelijk was het dat Noordscheschut in de tweede helft op 2 - 1 kwam, dat ze weinig te duchten hadden van de tegenstander en dat de trainer 2 routiniers die voor het laatst meespeelden een publiekswissel gaf. Met nog een half uur te spelen.
Kort daarop kwam Leeuwarder Zwaluwen via een volledig onterechte penalty op 2 - 2. Er werd een speler van schut eruit gestuurd en ook de trainer kreeg rood.
In de verlenging kreeg de na de ander kramp.
LZ maakte 3 - 2 en de wedstrijd leek gespeeld.
Toch sleepte N schut er nog strafschoppen uit.
Helaas geen promotie en komend seizoen gewoon weer tegen De Weide.

Publiekswissels geef je in de laatste 5 a 10 minuten en niet een half uur voor tijd. Daar zal dus nog wel iets meer achter gezeten hebben.
 

Abubakari

Well-known member
VVG mag met 1 goal verschil verliezen maarrrr....

26e min Jaimie Walstra maakt de 0-2, nu drinkpauze.
 

Abubakari

Well-known member
Antonie Simonides maakt vanaf de stip er 0-3 van in de 29e min, het lijkt nu al over en uit voor ONT

Had niet anders verwacht dan dat ze het zouden redden, ze waren vorige week tegen DESZ ook al messcherp, behalve in de afronding, maar nu dus ook in de afronding messcherp.
 

Abubakari

Well-known member
Dat maakt ONT nooit meer goed.
VVG komend seizoen tegen Noordscheschut en Fc Meppel.
Of ze moeten al richting Friesland worden ingedeeld.

Nee, ze zullen wel met stadsgenoten Groen Geel en Knickerbockers (en Pelikaan S) in 2J komen. En daar gaan ze ook weer bovenin mee doen.
 

Abubakari

Well-known member
Eens even gekeken, de kampioen van 3D is Luttelgeest, die kan wel bij de Friezen in. Die van 3B is Grootegast, oet provincie Grunn.
Krijgen we deze 2J.

57530df6e05f2-2j20162017.png


Oh ja, Zuidhorn, die zat bij de Friezen, zal Zuidhorn er wel bij komen en Grootegast weer bij de Friezen komen.
 
Laatst bewerkt:

Abubakari

Well-known member
Dat is duidelijk.
Krijgt VVG nog versterkingen voor het komend seizoen ?

Ja, Tim van der Molen (voormalig topschutter bij Helpman en 1 jaar bij DIO in de hoofdklasse) komt, de zeer goeie keeper van Helpman Karim Khajjouf komt (Landlust gaat het als aanvaller proberen, wat ik hoorde is dat Ivan Landlust behalve een prima keeper ook een hele goeie voetballer is), van Groninger Boys komen Danny Harms (CV) en Jeremy Latupeirissa (back). En nog iemand waarvan ik de naam vergeten ben, maar die heeft geloof ik bij PKC'83 gespeeld. Verder zit er nog wel wat in het vat begreep ik. Maar VVG had al een tweede klasse waardig team dit seizoen maar is volgend seizoen dus nog sterker. Ambitie is dan ook bovenin mee doen.
 

Abubakari

Well-known member
Dan weet ik het ook niet.

Wie wel tweede klasse (maar dan op zondag) speelt is Forward. Na 25 minuten op rozen met een 2-0 voorsprong maar toen bracht de scheidsrechter de spanning terug. In de 29' minuut gaf ieen penalty (terecht) en rood (volgens vriend & vijand niet terecht) en was het 2-1 en moest Forward nog een uur met 10 man verder. ASVB priegelde teveel, Forward stond goed en ipv 2-2 werd het in de 70' minuut 3-1. Kort daarna kreeg ook ASVB rood en was het verzet van ASVB gebroken waarna het in de 95' minuut ook nog 4-1 werd.

En ook Velocitas heeft het gered, vorige week thuis met 1-2 van Dalen verloren maar vanmiddag uit met 3-1 gewonnen. Daardoor spelen er volgend seizoen 7 stad Groninger clubs in de zondag tweede klasse.
 

Abubakari

Well-known member
Klopt, al vind ik het ook niet erg om een potje in de derde of vierde klasse te zien. Zo was 3C op zondag (met oa Forward, Velocitas, Stadspark en Lewenborg) d? spektakelklasse van dit seizoen met karrevrachten goals. Maar wat meer Stadsclubs in de eerste/tweede klasse is uiteraard nog leuker.
Zal wel regelmatig GRC (1F) afgewisseld met de mooiste affiches uit de tweede klasse worden op zondag. Hopelijk komen ze alle zeven in de Friese Tweede klasse en niet weer bij de Drenten.
 

Balderas

New member
Er waren maar 3 poules voor 4 plekken in de beide tweede klasse's. Dus er zal in ??n van de twee klasse's een ongelijk aantal in komen. Waarom de KNVB dit bedacht heeft is mij een raadsel.

En ik zat dit weekend ook eens naar de nieuwe indelingen te kijken en wat dat betreft hoeven wij in Rouveen helemaal niet rouwig te zijn dat we gedegradeerd zijn. 8 clubs uit de provincie Groningen, voor hun is dat natuurlijk geweldig om zoveel clubs in de buurt te hebben. Voor ons was het wat minder geweest al die "verre" uitwedstrijden.

Nu kijken wat het gaat worden bij ons, kans is zeer groot dat het Oost gaat worden i.p.v Noord.
 

Balderas

New member
Olympia blijft in Oost, die willen alle teams in oost hebben. Dit seizoen waren er nog 3 of 4 teams binnen Olympia die in Noord speelde de rest zat al in Oost.
 

Balderas

New member
Klopt, daar waren ze toen ook al niet over te spreken. Het tweede team was ook nog in Noord ingedeeld wat ook niet helemaal de bedoeling moest zijn. Zij willen i.v.m de reisafstanden alles in Oost hebben.
 
Bovenaan