Het grote Feyenoord nieuwstopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jozsef

New member
Ik wil een verstandig beleid. Toen we geen geld te makken hadden, was er creativiteit. Nu wordt er niet eens gescout, maar halen we modale voetballers weg bij andere clubs uit de Eredivisie.

Ik wil dat Varkenoord weer belangrijk wordt. Dat dat niet wordt weggezet als leuke bijkomstigheid voor ons toekomstige tweede elftal.

Ik wil dat er weer een plan komt voor jeugdspelers. Zodat een groot talent als Chong niet de keuze maakt om te vertrekken, omdat hem geen perspectief wordt geboden.

Ik wil dat jeugdspelers die zich bewijzen sneller op de ladder der salarissen klimt dan nu het geval is. Het is van de zotte dat Van der Heijden of Vejinovic twee keer zoveel verdienen als Vilhena.

Ik wil dat er ge?nvesteerd wordt in spelers die een marktwaarde met zich meedragen, waar Feyenoord dus geld aan kan verdienen.

Ik wil dat Feyenoord minder geld investeert in spelers die geen marktwaarde vertegenwoordigen en niets toevoegen aan het spel van Feyenoord.

Ik wil een elftal de mentaal op orde is en niet instort bij de eerste tegenslag en dan zeven keer op rij op zijn kloten krijgt.

Ik wil een trainer die op eigen benen kan staan en tactisch een wedstrijd naar zijn hand kan zetten.

Ik wil een TD met een netwerk dat verder reikt dan de gemiddelde huis-tuin-en-keuken-voetballer die wij ook helaas wekelijks via Fox over het veld zien hobbelen.

Ik wil een elftal waar ik mij mee kan identificeren in plaats van een elftal vol met beperkingen.

Ik wil graag eens in De Kuip staan zonder hartkloppingen in zweet in mijn bilnaad, omdat we het doel weer eens niet weten te vinden.

Ik wil een elftal dat direct naar voren speelt en niet dat vervelende getik opzij en terug.

Ik wil zoveel!

Hear hear!! :duim:
 

Max

Administrator
Forumleiding
Laatst zat Van Geel bij Kees uit te leggen dat hij ook dit seizoen weer een ruime voldoende heeft gescoord.
 

inhethoekje

Active member
Is er dan niemand binnen de club die hem af en toe op de vingers tikt?

Die waren er maar enkele RVC leden hebben hun stem tegen van Geel weer ingetrokken en zijn nu pro van Geel.

Of pro, ze zijn weer positiever gestemd over van Geel en geven hem blijkbaar weer het voordeel van de twijfel, vandaar ook dat van Geel de afgelopen tijd in de media zo zelfverzekerd overkwam, hij weet zich weer in de rug gesteund door de RvC.
 

Unregistere

Well-known member
De verhouding was eerst 2-3 in het nadeel van Van Geel en is nu 3-2 in zijn voordeel. Dat is een beetje het probleem nu.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan