FC Twente Nieuws topic

SanMark.

Well-known member
Zeer sympathiek gebaar voor wat foutjes in het verleden. Kun je toch zien dat zelfs in tijden van nood Twente een club blijft die het belang van de (uit) supporters voorop stelt. Dat was al zo in de tijd van Munsterman dat ze de wijken ingingen om de wat minder bedeelden te ondersteunen.
 

De Groene Scout

Well-known member
,,FC Twente heeft uit moreel oogpunt dit (financi?le) gebaar willen maken. Wij hechten aan het herstel van de goede verhoudingen met onze stakeholders, zeker ook met onze collega-clubs. Naar de supporters van andere clubs maken we ook een gebaar door hen volgend seizoen, indien wij de licentie behouden, gratis de wedstrijden in De Grolsch Veste te laten bezoeken. Wij hopen dat we hiermee een streep kunnen zetten onder een uiterst moeizame periode en dat wij vanaf nu weer gezamenlijk naar de toekomst kunnen kijken.”

Mooi gesproken Onno!!!:duim:
 

Pascallovic

Well-known member
Ze gaan dus gewoon verder met geld over te balksmijten. Het kan niet op daar. Gratis geld en kaartjes voor iedereen.
 

Forza AZ

Well-known member
Naar de supporters van andere clubs maken we ook een gebaar door hen volgend seizoen, indien wij de licentie behouden, gratis de wedstrijden in De Grolsch Veste te laten bezoeken.
Het is eigenlijk een sigaar uit eigen doos, want jarenlang waren de kaarten voor uitsupporters bij Twente ??n van de duurste van alle Eredivisie clubs.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Als FC Twente nu alsnog de licentie verliest mogen DGS en De Waan dan volgend seizoen gratis naar FC Twente - HSC '21?
 

Max

Administrator
Forumleiding
FC Twente Nieuws topic

FC Twente fans zijn nu woest omdat FC Twente andere clubs gaat vergoeden voor gederfde inkomsten door de paar foutjes gemaakt door FC Twente. Zij vinden dat als er iemand moet worden gecompenseerd het de FC Twente fans zelf zijn. Tsja... Die lui gun ik wel een avontuur in de tweede of derde klasse.
 

de waan

Well-known member
Ach ja, supporters he. Zijn in de regel niet de meest helder en realistisch denkende personen als het om hun eigen club gaat.
 

Forza AZ

Well-known member
Zij vinden dat als er iemand moet worden gecompenseerd het de FC Twente fans zelf zijn. Tsja... Die lui gun ik wel een avontuur in de tweede of derde klasse.
Hoezo moeten die gecompenseerd worden? Ze hebben al jaren beter voetbal en betere spelers gezien dan wat eigenlijk verantwoord was.
 
Bovenaan