De snor en co

Max

Administrator
Forumleiding
Het gaat er niet om hoe er gereageerd werd op Rutten voor de winterstop. Het gaat erom hoe hij nu volledig word afgefakkeld . Dat is mijn eigen net zo onterecht dat hij voor de winterstop alle credits zou krijgen. Wat hij ook niet kreeg want toen kregen bv ook een Vermeer en een Clasie alle lof toe bedeelt ( en ook terecht)

Het is een combi. Het geweldige spel ligt aan trainer, spelers en rest van de staf. Net zoals dit volledige falen een combi is van trainer, spelers en de rest van de staf.

Maar blijf vooral herhalen wat jullie voor de winterstop over Rutten hebben gezegd. En dan mij verwijten dat ik selectief lees.

Blader gerust even terug over wat betreft geen kritiek op spelers. Het begon met spelers, maar als de trainer het laat gebeuren dan verschuift dat.

http://devoetbalkantine.nl/showthread.php?17-Feyenoord-Go-Ahead-Eagles/page2
http://devoetbalkantine.nl/showthread.php?173-FC-Groningen-Feyenoord
http://devoetbalkantine.nl/showthread.php?252-Finale-in-de-Kuip-Feyenoord-Vitesse/page3
http://devoetbalkantine.nl/showthread.php?257-Eredivisie-Speelronde-34/page2

Blader gerust terug. Willem II zal wel op het andere forum zijn gebleven. Dat ging op dezelfde manier als Go Ahead Eagles en FC Groningen.


Weltrusten. Lezen we morgen wel waar we de heiligverklaring van Van Bronckhorst en Van Gastel kunnen teruglezen.

Succes.
 

Max

Administrator
Forumleiding
De snor en co

Stop dan ook met het spuien dat wij alleen maar de trainer de schuld hebben gegeven. Met name tegen FC Groningen en Go Ahead Eagles is de kritiek voornamelijk gericht op de spelers. Of stop met de opmerking over de heiligverklaring van Van Gastel en Van Bronckhorst als die niet op DVK terug zijn te vinden.
 

Eef de Kip

Well-known member
Het is wel duidelijk dat v Gastel en Gio geen ruggegraat hebben getoond, in het belang voor Feyenoord misschien maar niet voor hun. Ik vraag me af of dat niet tegen ze gaat werken.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Huh bedoel je dat ze nu er niet in hadden moeten stappen? Ik denk dat je zo hooguit kan verwijten dat ze niet hard genoeg tegengas hebben gegeven aan Rutten of dat ze niet eerder bij Van Geel hebben aangeklopt (wat we niet zeker weten). Dat ze er nu instappen is volkomen logisch. Ze zijn aangesteld om het volgend seizoen zelf te doen en ze zijn bekend met het materiaal. Het zou dan vreemd zijn als ze niet voor de groep zouden belanden na het opstappen/ontslag van Rutten. Wellicht hadden ze nog om een adje interim kunnen verzoeken, maar daarin is de keuze ook niet reuze.
 

SanMark.

Well-known member
Stop dan ook met het spuien dat wij alleen maar de trainer de schuld hebben gegeven. Met name tegen FC Groningen en Go Ahead Eagles is de kritiek voornamelijk gericht op de spelers. Of stop met de opmerking over de heiligverklaring van Van Gastel en Van Bronckhorst als die niet op DVK terug zijn te vinden.
Gisteren had je die onderste link ook al gestuurd dat ik daar te veel aandacht kreeg volgens jou, maar ik kom daar geen enkele post van mij tegen. Dus of wees duidelijker met wat je bedoelt . Daarnaast word er volledig voorbij gegaan over mijn opmerkingen over gvb en jpvg.
 

Cees

New member
Ik heb daarnaast ook het idee dat Van Bronckhorst en Van Gastel het in het begin misschien verkeerd hebben ingeschat en dat ze gedacht hebben dat ze een grotere rol (zoals onder Koeman) zouden krijgen dat uiteindelijk het geval was. Toen bleek dat Greveraars vooral de klankbord van Rutten bleek te zijn en dat het leek alsof Van Bronckhorst en Van Gastel niet helemaal op een lijn zaten met Rutten is dat hier op het forum zeker al eerder besproken. Het is lastig te bepalen of ze destijds intern niet hard genoeg van zich afgebeten hebben, maar ik vraag me wel af wat ze precies kunnen doen op zo’n moment.
 

Shayman

New member
Als je zelf in een MT werkt dan kun je intern zeer fanatieke discussies hebben maar als de beslissing is genomen dan treed je naar buiten toe met 1 stem. Dus vrij logisch dat de Bronckhorst en Gastel niet al een tijd roepen dat die Rutten een domme pannenkoek is die er geen klote van snapt.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Je komt er pas achter dat er verschillende visies bestaan zodra de bom barst. Het zou ook gek zijn als Van Gastel en Van Bronckhorst eerst volledig op de lijn van Koeman zaten en daarna op de lijn van Rutten. Iedereen zal toch zijn eigen visie erop na houden.
 

gevegt

Well-known member
Kieft heeft wel gelijk. Feyenoord heeft een tijdje boven hun kunnen gespeeld en dat is niet vol te houden.
 
Bovenaan