RIP topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Unregistere

Well-known member
Echt bijzonder triest... Een van mijn favoriete artiesten aller tijden. Vooral zijn oudere werk, tot en met Lovesexy, vond ik zonder uitzondering fantastisch. Daarna werd het minder, maar goed, als je al zo veel moois hebt gemaakt...
 

Bonehead

Well-known member
Iconisch. Ik had vroeger een vriend die helemaal idolaat was van Prince. De cassettebandjes werden helemaal grijsgedraaid. Uit die periode komt ook mijn favoriete nummer van Prince: Alphabet St.
 

Jozsef

New member
Misschien wel de meest complete muziekant ooit. 2016 is geen goed jaar voor de helden van de muziek.

+1

Kwam er gisteren achter in een restaurant. Veel newsapps blijkbaar want iedereen zat ineens op z'n telefoon te kijken. Geen groot fan, maar ik schrok er wel van.
 

Shayman

New member
Ik was niet een enorm fan van MJ of Bowie om maar wat noemen van de afgelopen jaren en eigenlijk ook niet van Prince maar bij hem keek ik wel altijd uit naar een nieuw iets want je wist dat hij je ging verrassen. Ik vond dat Hit and Run gebeuren niet erg mijn ding maar was wel wat anders als daarvoor; dat 20TEN was gewoon super en zal iedereen met muzikale oortjes kunnen beamen.

Het is nu wel een heel raar gevoel, ik bewonderde hem altijd enorm maar nu zijn z'n laatste 2 stukjes niet mijn ding.
 

Mario

Well-known member
Purple Rain. Maar vooral de periode 86 / 87 met Kiss en Sign of the Times. Ook nog 2x live gezien in Ahoij in 1992 en 2011. Muzikale alleskunner die vooral leefde voor zijn muziek. Exentriek en spraakmakend. Eigen geluid.

80's : The King en Prince zijn dood, alleen the Queen leeft nog.
 

ALenstra

Well-known member
Hannover 96 talent Niklas Feierabend op 19 jarige leeftijd omgekomen bij een verkeersongeluk.
 

Maasveld

Well-known member
En de volgende profvoetballer die is overleden. De 26-jarige Kameroenees Patrick Ekeng zakte tijdens een wedstrijd van zijn club Dinamo Boekarest in elkaar en is niet meer wakker geworden.
 

Batigoal

Well-known member
Er was geen defibrillator aanwezig in het stadion. Geen idee of hem dat nog geholpen zou hebben, maar nu was er helemaal weinig kans meer. Triest nieuws weer.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Er was wel een ambulance, maar die was alleen voor vervoer naar een ziekenhuis en had 'niks' bij zich.
 

JFK

Well-known member
Margot Honecker overleden, de vrouw van de ex-president van de DDR, Erich Honecker.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan