F1 en andere motorsport

Status
Niet open voor verdere reacties.

gevegt

Well-known member
Het wordt dus gewoon weer een gevecht wie er achter de Ferrari's mag starten.
Max is dus eigenlijk de winnaar!
 

Mommiej

Well-known member
Max the best of the rest, heel knap. En als zijn races nog steeds beter zijn dan de kwalificaties wie weet wat er dan morgen gebeurt als alles heel blijft.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Stortvloed aan kritiek ook op social media. En ook Christian Horner is duidelijk; 'we moeten ons excuseren naar de fans. Dit is niet hoe kwalificatie is bedoeld. We hadden het mis'.

Vanaf volgende race dus gewoon weer het oude systeem.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Dit is inderdaad een flop. Je krijgt wel meer verrassingen, maar qua overzicht is het niks.
 

Ska P 187

Well-known member
Ik denk dat er ze moeten proberen een beetje te fine tunen. Bovendien kreeg ik een beetje de indruk dat de teams er zelf ook simpelweg een potje van maakten. Zeker in Q1.
Tenminste als je ?het idee? een kans wilt geven.
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Het is mooi dat Max achter Mercedes en Ferrari het beste gebruik maakt van het nieuwe kwalificatiesysteem en 5e wordt, maar dit is natuurlijk bagger.

Al die regelwijzigingen zouden als doel hebben om meer spanning te krijgen en de auto's vaker de baan op te laten gaan, maar het tegenovergestelde gebeurt.
 

Shayman

New member
Voor Q1 en Q2 is het wel een mooi systeem vind ik maar bij Q3 zouden ze wel terug moeten naar de oude situatie. Bij Q1 zag je de teams zoeken en fouten maken maar dat gaat er wel snel genoeg uit.

Voorheen zag je in Q1 veel teams die na 1 rondje het al genoeg vonden en tot 4 minuten voor tijd niets meer deden en dan keken of ze nog een keer moesten gaan en dat kan nu niet meer.

Maar wat een geweldige start voor Verstappen, morgen verwacht ik wel een snelle pitstop voor de top 8 waardoor de nummers 5 tm 8 ergens in het veld terecht komen dus hopelijk gaat ie ook snel van start. Morgenvroeg zal ik mezelf wel dankbaar zijn voor de grote tv in de slaapkamer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan