Primera División

Marc070987

Member
Na de eerste uitoverwinning van het seizoen tegen Eibar werd gisteren Getafe met 4-0 verslagen. Daarmee krijgen we wat lucht onderin, want de komende 2 duels worden heel erg lastig. Villarreal uit en daarna Real Madrid thuis. Met de 4-0 overwinning hebben we het onderling resultaat met Getafe niet meer ons nadeel, want in het zuiden van Madrid hadden we eerder dit seizoen al met 4-0 verloren.

Na Villarreal en Real Madrid wordt het programma iets makkelijker, met tegenstanders als Espanyol en Sporting nog thuis. De permanencia is nog mogelijk.

U.G.

Well-known member
Bale valt nu in bij Real, na 47 dagen weer fit. Ronaldo maakt net zijn 30ste hattrick voor Real, waarvan een goal uit een vrije trap (!). Guidetti valt ook in bij Celta nu.

Marc070987

Member
Toma papa!! Na Eibar en Getafe moet nu ook Villarreal eraan geloven. In El Madrigal won Las Palmas met 0-1 door een doelpunt in de 30e minuut van ''El Capitan'' David Garcia. Volgende week spelen we thuis tegen Real Madrid.

Raul

Waar moet ik beginnen? Die vreselijke Neville met zijn anti-voetbal? Aub Peter Lim, je kunt nu niet meer terug, gooi Voro voor de groep en gooi die Engelsen eruit.

Kielse Rat

Sevilla-Villareal aan het kijken, 1-2 bij de rust. Leuke wedstrijd, Sevilla is betere ploeg, maar Villareal speelt zeer opportuun.

Ska P 187

Mooi, nu Athletic ook nog winnen van die andere club uit Sevilla en de strijd om plaats vier is in ieder geval nog leuk om te volgen.
Toch ook mooie clubs hoor, Sevilla, Athletic en voor mij in mindere mate Villarreal.

G

Gast

Guest

Wacht daar nog ff mee tot na donderdag aub. :D

Marc070987

Member
Wat een ongekend klote einde van de wedstrijd, van euforie van de gelijkmaker naar de winnende goal van Real in 1 minuut tijd. Over de hele wedstrijd gezien verdienen we het niet om te verliezen van dit Real Madrid. Net als tegen Barcelona spelen we een goede wedstrijd en maken we het de topploegen enorm lastig, maar staan we wel weer met lege handen.

Uiteindelijk mis je als kleine club niet alleen de kwaliteit, maar ergens ook het geluk om de grote clubs ?cht pijn te kunnen doen. Hopelijk krijgen we volgend seizoen weer een kans om punten te pakken tegen clubs als Barcelona en Real Madrid.