Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Abubakari

Well-known member
Snap niet dat hij niet in de spits bij Ajax wordt gezet, minder dan wat er nu staat kan het niet zijn.

Wat denk je, waarom zou hij bij Willem II op de tribune zitten? Omdat ie het zo geweldig doet?
Als je Milik goed gebruikt heb je er een goeie spits aan. Beter dan dat talent met zijn shitmentaliteit.
 

DeftonesJP

New member
Zivko heeft talent maar niet de kwaliteiten voor een Ajax spits. Het technische hart heeft gewoon gedacht, die jongen is atletisch, topfit, snel en kan een goal maken. We geven hem een masterclass kaatsen en hij wordt de nieuwe Kluivert. Zo werkt het echter niet.
 

Balderas

New member
Toch zou ik die Zivkovic niet afschrijven, hij heeft absoluut het talent maar die andere kwaliteiten daar is aan te werken. Echter moet er bij hem zelf een knop om dat het ook anders moet met hem en dan vooral op het mentale vlak. Een goed begeleiding erop die hem overal in stuurt en begeleid dan zal het toch nog goed kunnen komen. Dat kost behoorlijk veel tijd en energie, maar zo heb je er ook niks aan.
 

Batigoal

Well-known member
De spaarzame speeltijd die Sanogo heeft gekregen had je ook aan Zivkovic kunnen besteden. Bij Willem II viel hij vooral niet mee omdat hij veel kansen mistte waardoor het geduld op een gegeven moment was. Echter is dat een mentale kwestie, want hij heeft eerder bij FC Groningen aangetoond wel een redelijk goede afwerker te zijn. Technisch en fysiek heb ik het idee dat het er wel in zit, dus het is vooral een kwestie van vertrouwen geven en accepteren dat hij slechte wedstrijden er tussen zal hebben. Maar we hebben genoeg spelers die nu en in het verleden wekenlang hebben mogen falen van De Boer, dus ik zou niet weten waarom je Zivkovic niet regelmatig speeltijd kan geven de komende maanden.
 

Pascallovic

Well-known member
Misschien kan Voetbal-coach nog een keer komen uitleggen waarom wij op voorhand geen twijfels bij Sanogo mochten hebben.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Misschien kan Voetbal-coach nog een keer komen uitleggen waarom wij op voorhand geen twijfels bij Sanogo mochten hebben.

Niemand had toch echt twijfels? Het was statistisch met grote zekerheid te voorspellen dat Sanogo niets zou worden.
 

JMD

Well-known member
Een Arsenalfan tweette van de zomer het volgende:
"Ajax want Sanogo? The club that brought the world total football want a player with a first touch so bad it could get him arrested."

Moest er toen al om lachen en nu nog steeds. Waar ben je met je scouting als je zo een speler haalt?
 

Janssen

Well-known member
Heel misschien zou zo'n jongens als Milik gewoon eens een seizoen het volle vertrouwen moeten krijgen. Het is maar een ideetje.
 

Pascallovic

Well-known member
Of je investeert lekker je tijd in Zivkovic en Dolberg. Voor 8 miljoen koop je met Haller geen betere spits dan Milik en je hebt dus al twee spelers waarvan je binnen een jaar verwacht dat ze ook kunnen doorgroeien.
 

Batigoal

Well-known member
Het team kan goed voetballen en met Milik staat er een spits die alle balletjes erin pist. Meer hoeven we toch niet?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan