Champions League; Finale: Barcelona - Juventus

Kielse Rat

Well-known member
Mooi, Juve door. Was het eigenlijk wat? Mijn meter verjaarde vandaag dus ik heb enkel de laatste 5 minuten kunnen zien...
 

Mario

Well-known member
Een huilende Ronaldo ... altijd Leuk om te zien.

Wel een makkie voor Barcelona denk ik.
 

Maasveld

Well-known member
Mooi, Juve door. Was het eigenlijk wat? Mijn meter verjaarde vandaag dus ik heb enkel de laatste 5 minuten kunnen zien...
Niet echt, de 1-1 kwam eigenlijk uit de lucht vallen, Juventus had weinig in te brengen. Niet dat Real zo domineerde overigens, maar ze leken de wedstrijd aardig onder controle te hebben.
 

Xisco

Member
Mooi, Juventus, dat is weer eens wat anders. De laatste confrontatie was meen ik in 2003, toen Juve het Bar?a van Antic in de kwartfinales uitgeschakelde. Londen, Parijs, Rome, Londen, Berlijn... het zou een mooi rijtje zijn.
 

Kielse Rat

Well-known member
Overigens is het het 'blije' weerzien tussen Su?rez en zijn boezemvrienden Chiellini en Evra. Twitter was daardoor weeral in vorm deze ochtend:

suarez-park-bite-world-cup.jpg
 

Xisco

Member
Een dag voor de finale nog geen berichten hier? Of mis ik nu een verstopt apart topic?

Berlijn is er klaar voor, kan ik vertellen. De stad wemelt van de Bar?a- en Juve-supporters, die vast niet allemaal een kaartje hebben. Er is een heus Champions Festival rondom de Branderburger Tor met een megashop voor sjaaltjes, shirts en petjes, diverse sponsorstands, een voetbalveld, allerlei activiteiten waarvoor je stempeltje kan krijgen met beloning een presentje uit de megashop (alleen rondlopen kan ook, heb ik ook gedaan), met de CL-beker op de foto (of niet in de lange rij staan en tot irritatie van de UEFA-mensen tussen/over de rij heen een foto maken, zoals ik en nog vele anderen deden), diverse informatiepanelen over de weg naar de finale van beide clubs... genoeg te beleven dus. Vandaag zag ik bovendien nog de Juventus-bus, met politie-escorte vanaf Tegel naar de stad komen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik heb een afstudeerfeestje van iemand. Daar staat een TV, dus ik ga er gevoeglijk van uit dat die aan gaat.
 

Kielse Rat

Well-known member
Ik kijk er wel enorm naar uit. Hier leg ik met veel plezier mijn boeken een avond voor opzij.

Ik ben ook wel bij degene die denkt dat Barcelona gaat winnen, maar het zal zeker een spannende wedstrijd worden. Maar als ze het bij Juventus achterin potdicht kunnen houden en een manier vinden om dat dodelijke trio af te stoppen, kunnen ze het nog zomaar winnen ook.
 
Bovenaan