Max

Administrator
Forumleiding
Hier worden Kongolo en Van Beek toch wel even pijnlijk met de neus op hun tekortkomingen gedrukt. Maar waar is iemand als El Ahmadi nu? Of Dirk 'teamprestatie' Kuyt?

El Ahmadi heeft al het goede voorbeeld gegeven door tegen NEC in de blessuretijd nog even de gele kaart te pakken zodat hij er tegen bij PSV niet bij was. Van Beek en Karsdorp zijn het ook al wat wedstrijden kwijt. Nu hopen dat Botteghin de wedstrijd van donderdag wel haalt.

Vorige week natuurlijk ook een slecht signaal dat men de wanprestatie goed aan het praten was en dat Kazim zogenaamd invloed erop had gehad.

JMD

Well-known member
Spel van Feyenoord lijkt verdacht veel op die ene pot tegen PSV.

Die 5e gaat nog wel komen en een 6e zou mij ook niet verbazen

Dat vond ik ook inderdaad. Alhoewel het toen voor rust niet zo open lag bij Feyenoord als vanmiddag. Deze stand had al minimaal de ruststand moeten zijn. Na rust was het echter toen prijsschieten, waarbij PSV elke kans ook benutte. Dat AZ dat na rust niet doet is de reden dat het nog geen 6-1 staat.

PES5

Gio zal ook eens iets omgooien. Wat een slappe wissel. Maak je hier snel 4-2, dan wordt het nog spannend namelijk. Alles kan in de eredivisie.

PES5

Slappe scheidsrechter. Ook dit is gewoon geel.

Is Van Beek nu geschorst? Jammer.

Maasveld

Lachwekkend.

Goed idee ook om Kramer te halen, in plaats van Janssen.
Haha, ik had de reacties wel willen lezen als Feyenoord met een spits uit het rechterrijtje van de Jupiler League aan was komen kakken. Die jongen zou overigens ook volledig zijn afgefakkeld na 10 wedstrijden als hij net zo zou presteren als bij AZ in de eerste 10 wedstrijden.

Pascallovic

Met dat open huis achterin zou ik er eerst voor zorgen dat er niks meer ingaat, dan aan een 4-2 te denken.

Max

Die is geschrokken van de complimenten tegen De Graafschap en sindsdien wisselt hij niet meer te aanvallend. Achahbar straks nog als buitenspeler een minuutje of tien laten meedoen. Kuyt en Kramer hebben tenslotte de hele wedstrijd al laten zien dat ze de koningen in de zestien zijn.

PES5

Ik hoop eigenlijk dat Vlaar die Kramer nog even over de boarding kegelt zo.

SanMark.

Inderdaad want die heeft wat kansen gemist voor AZ in de begin fase van het nieuwe seizoen. Zowel Europees als in de competitie.

Scoort nu toevallig 3x en hij moet maar naar Feyenoord toe. Hahhaha. En dan van Geel verwijten dat hij verkeerd inkoopt.