Coke, hasj en pillen! Het 'doorgesnoven neanderthaler topic'

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Gebeurt natuurlijk vaker. Vorige week in Geldermalsen zouden het ook ik weet niet wie zijn wie er aan het relschoppen waren. Vervolgens blijkt dat er slechts mensen uit Geldermalsen waren opgepakt. Bij Vitesse - Southampton waren er rellen op de Korenmarkt door Feyenoord supporters. Vervolgens bleek het toch om Vitesse aanhangers/Arnhemmers te gaan.
 

zwammy

Well-known member
Ja maar in Belgi? doen ze dit wel beter, daar zoeken ze het eerst uit voordat ze het roepen. Ik dacht ook dat ik het in de Belse media gelezen had.
 

zwammy

Well-known member
Gelukkig wonen we niet in een bananenland zeg maar, waar je gelijk beschuldigt wordt zonder onderzoek :duim:
 

A345

New member
Gelukkig wonen we niet in een bananenland zeg maar, waar je gelijk beschuldigt wordt zonder onderzoek :duim:

De media wil ook alleen maar scoren natuurlijk. Het kost voor hen veel te veel tijd en energie om dit allemaal tot op de bodem uit te gaan zoeken. Ik heb dan zoiets van, plaats het dan gewoon niet.
 
G

Gast

Guest
En de Belgische politie verklaart dat er geen Nederlanders betrokken waren. Toch apart hoe zulke berichten de wereld dan inkomen.
Via omroepwest.nl:

Volgens de politiewoordvoerder was er wel een Nederlandse bus, maar die was gehuurd door Belgische voetbalfans. 'Er waren geen Nederlandse supporters.' Jacco van Leeuwen, voorzitter van de supportersvereniging, zei maandagochtend al niets te weten van ongeregeldheden waar ADO-supporters bij betrokken zouden zijn.

Iets te snel conclusies getrokken dus.
 

DeftonesJP

New member
Zoals altijd dus. Ik heb gelukkig weinig met dit soort ellende te maken gehad maar toen die Wesley het veld op liep tegen AZ besloten wij te gaan pilsen bij de jappanner. Voordat we het wisten was het plein schoon geveegd en moesten we door de ME linie terug naar het station. Wat een leipo's zijn dat joh. Gevaarlijk kijkend gebieden ze je dan om links om de paal te lopen in plaats van rechts want ze moeten wel even laten zien wie er de baas is. Naar volk.
 
G

Gast

Guest
Een keertje een charge van de ME van dichtbij mogen meemaken na een potje Nederland-Frankrijk op een EK (die onder Marco) en dat was ... interessant ... Ik liep namelijk te bellen in een zijstraatje van de winkelstraat. Ik was klaar en liep de hoofdstraat weer in en vond het wel erg rustig. Totdat ik links van me een bende doorgesnoven debielen zag schreeuwen en zwaaien (van dat 'hou me tegen'-gedrag) en rechts hoorde ik een fluitje... Stukje achteruit gelopen en handjes de lucht in gestoken. Kreeg even persoonlijke bewaking van zo'n heel boos kijkende man met knuppel terwijl de rest doorliep om de rest uiteen te slaan.

Desalniettemin, het is zo makkelijk om 'voetbal-hooligans' te roepen als er wat gereld wordt. En er zijn voldoende van die gasten die het opzoeken, maar er zijn net zoveel ME-gasten die het net zo zwaar opzoeken. Zou een mooi evenement zijn; clubje hooligans tegenover een clubje ME zetten en kijken wie er wint. Gewoon in een stadion, zonder voetballers erbij, soort van Gladiator maar dan in de moderne tijd.
 

gevegt

Well-known member
Volgens mij gebeurt dat wekelijks in Volendam. Voortaan ook maar al het uitgaanspubliek met de combi? Wat mij betreft heeft dit ook helemaal niets met de wedstrijd te maken.

Wat jou betreft niet, maar ik heb een heel vaag vermoeden dat de burgemeester er anders over denkt.
 

Joost

Well-known member
Wat jou betreft niet, maar ik heb een heel vaag vermoeden dat de burgemeester er anders over denkt.

Natuurlijk. Burgemeester proberen alles om voetbalsupporters in kwaad daglicht te stellen. Dat een gemiddelde uitgaansavond meer politie uren kost dan een voetbalwedstrijd is een publiek geheim.
 

gevegt

Well-known member
Natuurlijk. Burgemeester proberen alles om voetbalsupporters in kwaad daglicht te stellen. Dat een gemiddelde uitgaansavond meer politie uren kost dan een voetbalwedstrijd is een publiek geheim.
Dat geloof ik direct. Er is dan ook vaak te weinig politie over om de supporters te begeleiden.
 

zwammy

Well-known member
Wow, duizend man heel de dag in Volendam en een ruit vernield. Misschien kunnen we beter gewoon uit de competitie gezet worden, spelen we onze wedstrijden wel in Syri?.
 

zwammy

Well-known member
Dit zeggen de kroegbazen trouwens:


Volendammer kroegbazen: ‘speel jong ajax-NAC ook maar hier’


Wat zal de burgemeester van edam een vervelende dag gehad hebben gisteren. Ondanks massale ontwijking van de door hem afgedwongen fopcombi ging alles goed. Honderden NAC-supporters, oud en jong door elkaar, toogden naar de vele caf?s op en rond de Dijk. Samen met de oranje uitgedoste volendammers werd geproost en getoost op de wedstrijd die nog moest komen.

Zonder wanklank, zonder gevaar, zelfs de volendammer politie ter fiets was relax en tevree.

In het stadion was het eveneens een mengelmoes van plezier en jolijt. Links en rechts van het uitvak nestelden zich veel NAC-supporters (geef ons dan ook gewoon die hele korte zijde), maar van enige dreiging was nooit sprake. Sterker nog, de polonaise trok als een slang van plezier de hele wedstrijd over de verder lege tribunes.

Het ultieme bewijs dat we braaf zijn, dat al die achterlijke combi’s van eerder dit seizoen op niets trekken. Het bewijs dat het dus WEL kan.

Uiterlijk maandag zal de voorverkoop Jong Ajax-NAC van start gaan. De laffe amsterdammertjes hebben het verloop van deze wedstrijd afgewacht om aan de hand van de massale ongeregeldheden alsnog een combi op te leggen. Maar helaas voor de hoofdstedelingen, die drogreden kan niet uit de kast gehaald worden. In allerijl zullen de amsterdammers dit weekend alles uit de kast gaan halen om alsnog redenen voor strenge kaartverkoop te verzinnen, maar tevergeefs. Elke maatregel zwaarder dan vrij vervoer en een paarhonderd kaarten zet ze daar zwaar voor lul.

De volendammer kroegbazen hebben ondertussen een beter idee. Als amsterdam het niet durft, speel dan dat potje gewoon in palingdorp. Daar hebben ze gisteren genoten van ons allen. En andersom. Strak plan!





Dit soort gasten zijn altijd welkom! #nacpraat #volendam zelden zulke gezellige barburen gehad
— Jack (@Jack_Veerman) 15 januari 2016

Maar mooi dat de politie een veldslag voorkomen heeft :duim:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan