Stel je zelf even voor

Fregge

Well-known member
Hallo allen. Ik ben Fregge (of Freek). 26 jaar inmiddels, en woonachtend in Veghel. M'n favoriete club is Ajax en ben actief bij de plaatselijke club, Blauw Geel '38. Na lange tijd heb ik me weer een algemeen voetbalforum aangemeld. Ik zat eerst altijd op het forum van VoetbalPrimeur, maar deze verdween plotseling. Tussendoor wel contact gehouden met oude forumleden. De afgelopen dagen gekeken naar andere fora, en hebben we dus besloten ons hier aan te melden.
 

DeftonesJP

New member
Hier nog een poster van voetbalprimeur. We hadden daar echt een heel tof forum maar eigenaar Cocu besloot zonder forum door te gaan. Althans dat is natuurlijk de lezing want die man heeft waarschijnlijk een paar snuitjes ingehuurd die dat soort dingen voor hem regelen.

Mijn naam is Jan Peter maar alleen mijn moeder noemt me nog zo. Jullie mogen JP zeggen. Dit heb ik gecombineerd met mijn favoriete band Deftones om tot een kekke username te komen. De rest is geschiedenis. Mijn clubs zijn Ajax en CVV Be Fair uit Waddinxveen. Ik verwacht op dit forum een beetje over voetbal te kunnen lullen zonder te vervallen in nare uitingen zoals dat vaak in stadions gebeurt. Begrijp met niet verkeerd; vanuit het uitvak is het heerlijk om wat heen en weer te schelden maar hier moet het de meerwaarde zijn om juist met respect voor elkanders verenigingen in discussie te gaan. Geen idee hoe het tot nu toe hier gaat maar laten we het beste er van maken.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Leuk die invasie. Al hoeven het van mij niet allemaal Ajacieden te zijn.
 
G

Gast

Guest
VoetbalPrimeur-forummers zoeken onderdak deel III. Na het debacle van het verdwenen forum heeft Facebook lang de honneurs waar mogen nemen, maar continu tegen dezelfde gezichten aanzeuren brengt je ook niet tot nieuwe inzichten. Ooit was ik voor Ajax, maar inmiddels gewoon supporter van leuk voetbal. In het buitenland volg en bezoek ik Newcastle United.

Verder ga je mij ook aardig wat tegenkomen in de offtopic delen: politiek en muziek.
 

de waan

Well-known member
Welkom mensen.

We zijn hier met heel veel en we vallen nooit in herhaling, dus genoeg nieuwe inzichten op te doen. :rumcolaa:
 

Batigoal

Well-known member
Welkom allen! Wat leuk om weer nieuwe aanwas te verwelkomen.

Ik lees stevige ambities als genuanceerd over voetbal praten dus de rest van ons kan aan de bak.
 

de waan

Well-known member
Bij welke club ben je actief, Balderas?

Die Cocu is trouwens wel een lul als ik het zo lees.
 
Bovenaan