3FM Glazen Huis

Maasveld

Well-known member
Mijn tante had vroeger ook eens een eend gevonden. Na 3 jaar vond mijn opa het wel voldoende en gaf mijn vader opdracht voor het kerstmaal te zorgen. Doet het nog altijd goed op verjaardagen.
 

inhethoekje

Active member
Niet dat ik er verstand van heb maar deze dj kan dus echt mixen.

edit:

Laydback Joe oid.
 
Laatst bewerkt:

erka

Well-known member
Ik vind er geen reet aan, eigenlijk. Snap SR nooit zo. Toen het in Groningen was ben ik uit nieuwsgierigheid toch een keertje gaan kijken. Lag toen een dik pak sneeuw, weet ik nog. Maar kon me niet boeien.

edit: heel de TV-wereld is manipulatie.
 

erka

Well-known member
Trouwens, andersom zou ook niet bepaald sjiek zijn. Pluk een of ander minderjarige vluchteling uit een kamp. Fotootje, filmpje en een VVV-bon als bedankje.
 

inhethoekje

Active member
Alsof die aids reclame met die vrouwen met hun beschilderde zwangere buiken ook inwoners zijn van zo'n huttengemeenschap in Afrika

Wat denkt die media-ethicus nou in dat artikel ?

Die man denkt volgens mij oprecht dat een kerstcd pas deze maand word opgenomen ipv hartje augustus.
 

Janssen

Well-known member
Ik vind het allemaal prima maar dat ze dan de volgende keer gewoon een lekker wijf op die poster zetten.

Chantal of Zimra ofzo.
 

JMD

Well-known member
O, ik haal die 2 altijd door elkaar, in mijn wereld rijden ze beiden elke dag heel hard naar Parijs om daarna weer heel hard terug te rijden,toch?

Of ga jij nou zeggen dat er eentje elke dag door die tunnel onder het kanaal rijd om dronken Engelsen op de Wallen af te zetten en ze weer naar huis te brengen met een SOA?

Dat is de Eurostar, die rijdt van Brussel of Parijs naar Londen.
De Thalys rijdt van Amsterdam/Keulen naar Parijs.
De TGV is de verzamelnaam voor hogesnelheidstreinen die door Frankrijk rijden, maar er vertrekt er bv ook 1 vanaf Brussel naar Perpignan, dus niet specifiek binnenlands vervoer.

Thalys en Eurostar zijn gewoon merknamen, maar ook hogesnelheidslijnen, dus ook wel TGV, dat immers voor Train ? Grande Vitesse staat, hogesnelheidstrein dus.

Zo, heeft deze autist het nu duidelijk uitgelegd? ;)
 
Bovenaan