WKE

Unnekuukse

Active member
Het bestaat dus nog echt: clubliefde. Voor enkel een reiskostenvergoeding zijn al deze jongens bereid h?n club komend seizoen naar de tweede divisie te helpen.... Waar kom je dat nog tegen?
 

Unregistere

Well-known member
Apart, ACV kondigde vorige week op de site aan dat Eleveld naar hen toe zou komen. Heeft hij zich bedacht of klopt het lijstje van WKE niet?
 

De Groene Scout

Well-known member
Hoorde zojuist nog dat Edu De Jong Rosa (veel scorende aanvaller van ACV) de overschrijving naar WKE ongedaan heeft gemaakt. Hij zou naar Emmen, maar ziet er op de valreep toch vanaf.
 

noordooster

Well-known member
Een goede typering van Martijn als voetballer vind je op de site van MSC :

Zijn hoogtepunt als voetballer beleefde Doldersum in 2009 als aanvoerder van WKE, toen hij met die club algeheel amateurkampioen van Nederland werd. Doldersum kwam ook uit voor Hoogeveen, Hollandscheveld en Zuidwolde. In mei 2013 sloot hij op 38-jarige leeftijd zijn voetbalcarri?re af bij de Meppeler hoofdklasser MSC. Niet lang daarna werd bekend dat hij ernstig ziek was.

Martijn Doldersum was ,,in zijn hoogtijdagen misschien wel de beste amateurvoetballer van Nederland". ,,Zijn verschijning maakte grote indruk. Groot, sterk, stoer en vol met tatoeages. Een leider in het veld die niet schroomde om zijn medespelers met luide stem op de plek te zetten. Ook een leider buiten het veld. Een gangmaker in de groep. In de tijd dat Martijn bij MSC rondliep, heeft hij een diepe indruk achtergelaten. Goudeerlijk, karakter, mentaliteit, teamplayer, winnaar, recht voor zijn raap en bovenal een goed mens!"
 

Unregistere

Well-known member
Treurig bericht. Veel te jong natuurlijk Hij was echt het boegbeeld van WKE, inderdaad een indrukwekkende verschijning zoals hier boven beschreven. Wat een rotziekte is dat toch ook...
 

Sjorro

Active member
Heel triest allemaal!! En dan op zo'n leeftijd......

Op RTV Drenthe staat nog een reportage over hem en zijn broer en de fietstocht naar de Mont Ventoux.

RIP
 

noordooster

Well-known member
Zojuist gaf Anton Jongsma van WKE op Radio Drenthe aan dat hij het seizoen bij WKE toch gewoon afmaakt.
Hij mag bij thuiswedstrijden van de club zich wat later melden op het kamp dan zijn teamgenoten om eerst nog zijn zoontje bij Fc Groni9ngen te zien spelen.
 

noordooster

Well-known member
Ah, de fusie met FC Emmen wordt er doorgedrukt.

WKE start nog liever komend seizoen in de 5e klasse dan dat het gaat fuseren met Fc Emmen, lijkt me.
Maar wat er wel aan de hand is ?
Willem Zwikker heeft als voorzitter wel eens meer de noodklok geluid.
Zou het met geld te maken hebben ?
 

De Groene Scout

Well-known member
Zo, de stekker gaat eruit:

Op de algemene ledenvergadering heeft het bestuur van WKE vanavond aan de leden mede gedeeld dat het faillissement van de club is aangevraagd. Hierover is tot het allerlaatste moment veel contact geweest met de KNVB om alle mogelijkheden te onderzoeken om een faillissement te voorkomen. Door deze aanvraag komt de club in handen van een curator en staat het bestuur buiten spel. De curator beslist wat er met de club verder gebeurt. Een en ander houdt in dat dat er bij WKE niet meer gevoetbald kan worden en dat alles op slot gaat. Een hard gelag, juist nu WKE er sportief zo florissant voor staat. Maar als er meer geld uit gaat dan er binnen komt en dat voor een langere periode, dan houdt het een keer op en dat is nu.



Namens het bestuur van WKE,

Willem Zwikker (voorzitter)
 

de waan

Well-known member
Oeps. Zo drastisch had ik het ook nog weer niet zien aankomen.

Nou, SVZW en HHC, sla je slag.
 

de waan

Well-known member
Ben ik heel erg slecht als ik nu meteen onze kansen op promotie aan het herbeoordelen ben? :oops:
 
Bovenaan