Primera División

Marc070987

Member
Vanavond heeft Las Palmas een 1-1 gelijkspel behaald tegen Valencia. Valencia speelde thuis en kwam na 8 minuten op voorsprong door Alcacer, Viera trok de score in de 2e helft weer gelijk. Vooraf zou je tekenen voor een 1-1 gelijkspel in Mestalla, maar na vanavond voelt het alsof we 2 punten hebben laten liggen. Vooral de laatste kans van Araujo in de allerlaatste minuut en de bal op de lat van Tana...

Jamel

Administrator
Forumleiding
Prima Classico gezien. Maar ik ben dan ook voor Barcelona. Neymar was echt geweldig! Maar verder was Real Madrid vooral erg matig.

Ska P 187

Well-known member
Hij denkt niet dat Suarez de bal afgeeft, maar hij zegt alleen dat hij dat had moeten doen. En gelijk heeft ie.

Onzin als je er zo voor staat dan maakt een beetje spits m zelf af.
Zo?n pass moet ook maar weer aankomen en dat is ook niet zijn sterkste punt.
Goals maken daar is ie goed in en dat doet hij dus.

Max

Suarez is typisch een speler die gewoon zijn eerste ingeving moet volgen.

Ska P 187

Juist en alleen dan is hij wereldklasse. Hij voegt echt wel toe aan dit Barca.
Zo dominant als gisteren heb ik ze lang niet meer zien spelen overigens.

Ska P 187

De derby Gallego van gisteren tussen Celta en Depor werd gewonnen door de laatste overigens. Het werd 2-0, schitterende eigen goal zat er tussen, een klassieker, in het Riazor. Niet geheel onverwacht begint Celta dus wat weg te zakken.

Max

De subtopper Villarreal - Eibar lijkt in een gelijkspel te eindigen.

Max

Dat zou dan gewoon weer een net resultaat zijn van Eibar.

Zeker, gewoon een knap punt uit bij Villarreal. Eibar is weer een ploeg die lastig is te verslaan. Slechts twee nederlagen in twaalf wedstrijden. Verder vijf overwinningen en vijf gelijkspelen. Een paar gelijkspelen kwamen door wat late tegentreffers, maar dat mag de pret niet drukken. Na twaalf wedstrijden zijn de helft van de benodigde punten om veilig te zijn binnen.