12e speelronde

De Groene Scout

Well-known member
De Haan stapte gewoon in met een niet al te lastig programma. Dat zit dan mee.
Dat vind ik ook het vervelende van het verhaal. Die oude bejaarde man pakt 7 punten uit 3 duels en heel Nederland gat weer roepen dat het een geweldige coach is. Dat is ie niet; enge man is het.
 

Friesland

Well-known member
Minst aantal punten. Ik dacht 9 maar kon ook 8 zijn.

Dat record is in handen van De Volewijckers: 8 punten in het seizoen 1962-63, maar over 30 wedstrijden en met 2 punten per overwinning.
Omgerekend naar 3 punten en 34 wedstrijden, heeft RBC inderdaad het record met 9 punten. (De Volewijckers 11,3)
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Hoppaaaaa! Helemaal niets in Enschede! Dat ze nog maar lang mogen bloeden voor dat achterlijke beleid van ze. 7 uit 3. Foppe for president!!
 

Friesland

Well-known member
Ik had een overwinning voor Willem II voorspeld, maar ik vind een gelijkspel mooier: Excelsior haalt Heerenveen niet en en Cambuur kan morgen voorbij Willem II, bij 5-0 gaan ze zelfs voorbij Twente. 5-0 is misschien wat te veel gevraagd en bovendien: liever vijf keer met 1-0 winnen, dan een keer met 5-0.
 

Mommiej

Well-known member
Heracles een kwartier lang weg tikken, 4 grote kansen krijgen en dan achterin weer die stumperds van een Van Polen en Lam en 0-1 achter.
 

Mommiej

Well-known member
PEC maakt zo waar nog kans op de 0 uit bij Roda over 2 weken. Van Polen geel en geschorst.
 

Mommiej

Well-known member
Ik dacht niet dat de eredivisie een liefdadigheidsinstelling was. In de 13 wedstrijden dit seizoen is die gewoon elke wedstrijd goed voor minimaal 2 grote fouten die regelmatig ook afgestraft worden.
 

Pascallovic

Well-known member
Je staat als PEC gewoon waar je hoort te staan en dat hij als speler wellicht een minder seizoen heeft zou best een keer mogen in 8 jaar. Maar nee, meteen is het een stumper. Wat had hij in de afgelopen jaren meer moeten doen om zich een serie slechte wedstrijden te kunnen veroorloven, met als gevolg dat ze onderin het linkerrijtje staan in plaats van rond plek 6?
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Hoppa, Minimaal 1 dag koploper van het rechterrijtje en 13 punten voor op directe degradatie.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Hoog tijd dat jullie weer eens flink gaan verliezen dus.

Als jij je niet hebt verdiept in de situatie kun je beter niets zeggen. Financieel voert Heerenveen keurig beleid. Al jaren gesaneerd en veel ingezet op eigen jeugd.
De ruzies op bestuurlijk niveau staan daar los van. Totaal niet te vergelijken met het financi?le beleid van Jopie en co.
 
Bovenaan