The Jukebox

Status
Niet open voor verdere reacties.

Shayman

New member
Hebbie nog muntjes? Ja hoor, nog genoeg. Dus dan gooi ik er nog maar eens ??n in de jukebox en wel voor een oudje van dEUS. Misschien een wat minder bekende, maar wel een erg goede track wat mij betreft!


Je hebt ook zelden nummers die ik "wel aardig" vind. Dat Ought vind ik volkomen k?t en die Daptone nummers en Yorick van Norden weer heerlijk.

Deze quote ik even want dat album dat kan ik in zijn geheel 1000x luisteren, die zit nog regelmatig in de cd-speler als ik buiten normaal radio gebied rij.
 

Unregistere

Well-known member
Ook maar eens een muntje voor Darwin Deez. Speelt op 13 november in Dordrecht tijdens de Velvet Music Night. Muzikale avondjes, georganiseerd door de heren die de beste platenzaak van de regio Drechtsteden runnen. Nieuwe album van Darwin Deez, getiteld Double Down, is onlangs uitgebracht.

 

Batigoal

Well-known member
Ha Darwin Deez, dat is lang geleden! Moet van 2008 of nog eerder zijn geweest dat ik hem als beginneling zag op ik gok Metropolis. Leuke gekke show gaf hij toen.
 

Unregistere

Well-known member
Nou, een muntje voor de ?bertreurwilg Will Oldham is ook best wel eens op zijn plaats. Hoe hij zich ook noemde, zijn songs zijn bijna altijd mooi weemoedig. Deze keer maar eens iets uit de Bonnie 'Prince' Billy-periode.


Heerlijk hoe intens hij op het einde van dit nummer ineens zingt.
 

inhethoekje

Active member
Ik doe mee met Unregistere, Bonnie ''Prince'' Billy is een onderschat muzikant,ben er al jaren fan van en laat hij nu een nummer te hebben geschreven voor een serie die op HBO wordt uitgezonden.
Niet dat ik die serie kijk,maar het nummer is prachtig.

Mijn muntje,

 

Unregistere

Well-known member
Leuk dat jullie het voorbeeld volgden, al staat de keuze van Waan nog niet in de goede video-tags. Maar maakt niet uit.

Ik doneer nu dan eens een muntje aan The Jam. Eens zien of dat ook navolging krijgt!!

 

Unregistere

Well-known member
Ze is weer helemaal terug, de harpiste met de bijzondere zangstem. Joanna Newsom dus! Haar nieuwste album heet Divers en bevat precies de dromerige sprookjesmuziek die je van haar gewend bent.


Op het eerste gehoor nog niet zo goed als meesterwerk Ys en debuutplaat The Milk-eyed Mender, maar die hadden ook wel een enorm hoog niveau. Wel een van de betere platen van 2015 in mijn ogen.
 

Unregistere

Well-known member
En weer een muntje voor een nieuwe plaat:


Son Little is de naam. De artiestennaam van Aaron Livingston, die debuteert met een titelloos album. Soul, maar ook met invloeden uit blues, R&B en misschien zelfs wel hiphop. Fijn album.
 

Unregistere

Well-known member
Muntjes genoeg. Dus ook maar voor de fantastische zusjes van CocoRosie, die met hun nieuwste plaat iets meer terugkeren naar de beginperiode. Vind ik prima!

 

Unregistere

Well-known member
En wisten jullie dat Ryan Adams het album 1989 van Taylor Swift volledig heeft gecoverd? Nee? Nou, dan doneer ik toch een muntje aan hem!

 

Unregistere

Well-known member
Muntjes voor 'oude' muziek, dat kan ook hoor. Vandaag Dexys Midnight Runners. Gewoon, omdat het leuk is.


Meteen een lang en wellicht wat minder bekend nummer van topalbum Too-Rye-Ay.
 

Unregistere

Well-known member
Vandaag gaat het muntje naar The Twilight Singers. Ook een band van Greg Dulli, die we natuurlijk kennen van The Afghan Whigs.


Mark Lanegan doet ook gezellig mee op dit nummer, dus dan weet je hoe laat het is!
 

Unregistere

Well-known member
Suede, ook zo'n heerlijke band uit de hoogtijdagen van de Britpop. Hun album Coming Up draai ik nog altijd met veel plezier, net als het overgrote deel van hun oeuvre. Maar deze vind ik altijd net wat fijner.

Een muntje voor een nummer van die plaat dus:

 

Unregistere

Well-known member
Ik heb nog een muntje gevonden, ergens in een hoekje. Dus die gooi ik in de jukebox, lekker man. Voor een nummertje van The New Pornographers, altijd reden voor vreselijk genot!

 

Shayman

New member
Ja! Dat is lekker, met de rare onverwachte nummers maak je me echt veel blijer als met een nummer van Too-Rye-Ay want die cd ligt hier nog steeds bij te komen van het grijsdraaien tig jaar terug.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan