Go Ahead Eagles

Batigoal

Well-known member
Saaie trainer zeg die Hake. Voetballend misschien wel oké, maar volgens mij niet bijzonder. Kan me voorstellen dat de Eagles-fans hier niet bijster enthousiast van worden.
 

Batigoal

Well-known member
Go Ahead haalt Enric Llansana van Ajax. Geboren Spanjaard, maar opgegroeid in Nederland en sinds zijn 11e bij Ajax. Was na 2 jaar basisspeler bij Jong Ajax wel toe aan een stap hogerop, maar niet goed genoeg voor Ajax 1. Hiermee zet de uittocht van spelers bij Jong Ajax voort; inmiddels is de gehele verdediging vertrokken.
 

Batigoal

Well-known member
Leuke aanwinst! Go Ahead haalt de transfervrije ervaren Italiaan Federico Mattiello. Was einde contract bij Atalanta, dat hem de afgelopen jaren regelmatig verhuurde aan verschillende Serie A en B-clubs. En nu komt hij naar de Adelaarshorst. En hij kende Go Ahead al van de career mode van FIFA, dus dat is ook mooi meegenomen!
 

Batigoal

Well-known member
En Go Ahead haalt ook Tekie die vorig seizoen bij Fortuna Sittard speelde. Opnieuw een prima aanwinst.
 

Batigoal

Well-known member
Doelman Erwin Mulder is geblesseerd geraakt en daarom heeft Go Ahead Luca Plogmann gehaald. Dat is een 22-jarige keeper uit de jeugd van Werder Bremen die sinds afgelopen zomer transfervrij was.
 

erka

Well-known member
Zo sta je uitvoerig in de VI en wordt je gehypt op TV, en zo is het einde seizoen voor Nauber.
 
Bovenaan