De Treffers, Groesbeek

germania

Member
Vanmiddag het trieste bericht dat Joop van de Ing oud speler van De Treffers en Germania en momenteel trainer van Rood-Wit in Groesbeek tijdens het mountainbiken aan een hartstilstand is overleden
 

germania

Member
Van de Rood-Wit site [h=1]Jopie is niet meer[/h]
joop.jpg
2 mei 2020
Vandaag, 2 mei 2020, kregen we het trieste bericht dat onze trainer, Joop van den Ing, is overleden. Hij was samen met zijn partner, Djordi in het bos met de mountainbike actief toen zijn hart stopte. Reanimatie mocht helaas niet meer baten. Wij verliezen in hem een zeer actief en betrokken voetbalman. Zijn inbreng was er altijd en de selectie was ook erg betrokken bij hem. Hij was geliefd bij de spelers en zij gingen ook voor hem door het vuur. We waren zoals Joop altijd wilde op weg naar een hoge rangschikking in de competitie. De periodetitel was al binnen. Het vervolg mag hij dus niet meer meemaken. Joop was bezig met zijn vierde seizoen en zou ook komend seizoen weer voor de groep komen te staan. Wij wensen Djordi, kinderen en familie veel sterkte met de verwerking van dit vreselijke verlies wat hen nu is overkomen. Als Rood Wit zullen wij Joop, zoveel als in deze periode mogelijk is, een passend afscheid geven.
 

Sjorro

Member
Niet te geloven, wat een triest nieuws!
Joop was echt een gangmaker, een bijtertje en altijd zo fit als een hoentje!
Hij mocht maar 53 jaar worden......
 

Sjorro

Member
Trainer Jan de Jonge heeft zijn contract verlengd met 1 jaar. (y)

Dit straalt vertrouwen en rust uit, hopelijk gaan we dit terugzien in de toekomstige resultaten!
 

Sjorro

Member
Ik pak maar even een citaat uit de Gelderlander erbij:

De Jonge neemt bagage uit het profvoetbal mee naar Sportpark Zuid. Zo had hij de leiding bij Heerenveen en De Graafschap en werkte hij als assistent van Foppe de Haan en Gertjan Verbeek. ,,Met de aanstelling van Jan wilden we een professionaliseringsslag maken. De eerste stappen zijn gezet, maar door corona hebben we niet door kunnen pakken. We willen samen het traject afmaken.”
Langeveld doelt onder meer op de start van het Onder 21-team. ,,Jan kan ons ook verder helpen in het facilitaire en medische deel. Hij weet hoe je een jeugdopleiding bouwt. Hij kan én wil een grote stempel drukken op onze plannen. Daarbij kijken we ook kritisch naar onszelf. Want het eerste elftal is nog steeds de core business en we zijn er dit seizoen niet in geslaagd de selectie naar ieders tevredenheid in te richten.”

Nu moeten we het alleen nog terug gaan zien op het veld, bij het eerste elftal. Maar dat valt niet mee in deze tijd.......
Ook belangrijk is, wat zal er gebeuren als de competitie (in welke vorm dan ook) weer gaat beginnen. Zijn er mogelijkheden voor versterkingen bijv.?
 

Sjorro

Member

De Treffers haalt met Echteld trainer die vorig jaar nog assistent was bij PEC en FC Emmen​

GROESBEEK - Leeroy Echteld wordt de nieuwe hoofdtrainer van De Treffers. De 53-jarige oud-profvoetballer tekent voor één jaar bij de Groesbeekse tweededivisionist. Hij staat zondag al op het veld bij de eerste training van het seizoen.
 
Bovenaan