De Trainerscarrousel

Batigoal

Well-known member
Veel trainerswissels in de topcompetities de voorbije dagen. Nu ook wel een opmerkelijk gerucht: volgens onder meer Sky Sport en The Athletic zou Tottenham proberen Pochettino weer terug te halen.
 

De Groene Scout

Well-known member
Het is al rond; Kevin Hofland wordt de assistent. Nou dat is een lekker chagrijnig duo voor de groep.
Ik zet in op de Kerst.
 

Batigoal

Well-known member
Fred Grim wordt de nieuwe trainer van Willem II. Mooie en verdiende stap voor hem.

Zeker verdiend voor hem. Onderschatte trainer waarover zelden gesproken wordt. Het helpt natuurlijk ook niet meer dat hij een weinig interessante uitstraling of persoonlijkheid heeft. Wel iemand die iets rustig weet neer te zetten voor de langere termijn en dat is waar Willem II nu baat bij heeft.
 

Abubakari

Well-known member
Zou een terechte winnaar van de Michels award zijn. Met dit RKC met leuk voetbal zonder NC handhaven is knapper dan met Ajax de dubbel pakken.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Gemiste kans voor John Heitinga en Ruud van Nistelrooij

 
  • Leuk
Waarderingen: Max

Batigoal

Well-known member
Twee weken geleden kreeg Steven Gerrard nog schouderklopjes omdat hij had aangegeven een aanbieding uit Saoedi-Arabië te hebben afgeslagen. Nu is hij trainer van Al-Ettifaq uit... Saoedi-Arabië.

Overigens tekende een ander Liverpool-icoon, Robbie Fowler, als trainer bij Al-Qadsiah.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Kan Carragher mooi gezellig de oude PL sterren bekijken bij zijn oud-ploeggenoten.
 

Batigoal

Well-known member
Alfred Schreuder heeft kort na zijn ontslag bij Al-Ain alweer een nieuwe club gevonden. Ook in de Emiraten, want hij gaat naar Al-Nasr. Niet te verwarren met het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo en Sadio Mané uit Saoedi-Arabië. Bij zijn nieuwe club treft hij o.a. Samir Memisevic (ex-Groningen), Adel Taarabt (ex-Benfica) en Manolo Gabbiadini (ex-Sampdoria).
 
Bovenaan