2. Bundesliga en lager

gevegt

Well-known member
Kiel alweer verloren. Die doen dus even niet meer mee.

Gisteren won St.Pauli overtuigend en blijft maar klimmen. Dat kan nog leuk worden!
 

JMD

Well-known member
Bayern en Nord liggen ook stil vanaf november. Südwest en West zijn gewoon door gegaan.
Maar in Bayern werd vorig seizoen toch wel afgesloten? Turkgucu ging toen naar de 3.Liga... Die zouden toch de 2e helft ofzo dit seizoen verspelen?
 

ALenstra

Well-known member
Het competitieschema van de 2e Bundesliga dreigt een chaos te worden nu Karlsruher SC en SV Sandhausen twee weken in quarantaine moeten.
 

ALenstra

Well-known member
Straks om 13.00 uit tegen Paderborn dus. Dit winnen en Bochum is al aardig los en richting Bundesliga. Bij Paderborn heeft de markante trainer Steffen Baumgart zijn vertrek aangekondigd aan het einde van het seizoen. In de vier jaar dat hij aktief was speelde de club op drie verschillende niveau's.
 

ALenstra

Well-known member
Da's een mooie vrije trap! Tobias Kempe brengt na 2 minuten Darmstadt 98 op een 1-0 voorsprong tegen Greuther Fürth.
 

ALenstra

Well-known member
Nu op ESPN4 VfL Bochum-Hannover 96. Winst voor VfL Bochum betekent dat ze nog steviger op de eerste plek staan. Het is trouwens bijna 11 jaar geleden dat VfL Bochum zijn laatste wedstrijd in de Bundesliga speelde. Op 8 mei 2010 was Hannover 96 de tegenstander en de 0-3 thuisnederlaag bezegelde destijds de degradatie. Een van de doelpunten werd trouwens door Arnold Bruggink gemaakt.
 

ALenstra

Well-known member
Wat een slotfase in Bochum! Eerst 0-1 achter, daarna een 3-1 voorsprong vlak voor tijd uit handen geven maar in blessuretijd toch nog 4-3 maken.
 
Bovenaan