Well-known member
Update: Het beroep wat Meerssen had ingesteld is geaccepteerd. Ze zijn in het gelijk gesteld dus geen 3 punten minder.
Inderdaad, dat was inmiddels opgelost. Meerssen kreeg een voorwaardelijke puntenstraf en een boete van €150,-

Fregge

Zo dat was een verre uitwedstrijd. Een keer langer in de bus gezeten dan op een sportpark geweest. Maar wel met resultaat. We wonnen met 1-2 in en tegen Hoek. Daardoor hebben we een toch wel zware week met Barendrecht en TEC uit (beide 0-0) goed afgesloten.

Zag overigens dat @SC Heerenveen een prima potje had

Laatst bewerkt:

SC Heerenveen

Ja, ongelooflijk ...

De eerste helft was al niet saai, ondanks de 0-0 tussenstand.
In de tweede helft Gemert enigzins geflatteerd op 3-0 gekomen in de 85e minuut.
De 1-0 door een eigen doelpunt en bij de 3-0 constateerde ik dat de bal net de doellijn had gepasseerd.
Maar Meerssen maakte een minuut later 3-1 met een mooi schot en 2 minuten later stond het al 3-2.
Gemert was het kwijt en Meerssen kreeg nog meer geloof in het onmogelijke.
Dit lukt uiteindelijk in de laatste seconden van de blessuretijd (94e minuut) met een eigen doelpunt na een scrimmage voor de doellijn.
Over de hele wedstrijd een terechte uitslag, teams deden niets voor elkaar onder.
Was leuk om te vlaggen.

Joost

Ik dacht dat SHH de grootste flater van de dag had, na 80 minuten 3-0 voor en met 3-4 verliezen, maar Gemert is een aardige concurrent.

Fregge

Eerste helft was ontzettend slecht van onze kant. Terecht 0-1 achter gekomen. Tweede helft beter. Maar dat je dan in de laatste minuut de overwinning pakt is wel ontzettend mooi.

Joost

Groene Ster wacht nog een loodzwaar programma maar wint nu wel voor de derde keer in vier duels. Nu bij Sportlust.

Fregge

2-1 verlies in Gemert. We waren de ploeg die het meest aan de bal waren, maar op 2 ongelukkige momenten een goal tegen en dan wordt het lastig.

Fregge

Na 5 speelrondes is de stand in de derde periode van deze Derde Divisie best mooi te noemen. De nummer 1 heeft 12 punten en de nummer 10 heeft er 9.

Geen derde divisie dit weekend voor mij, komend weekend weer, maar ik mag weer met m'n kop live op de televisie bij de Eredivisie vrouwen ADO Den Haag - sc Heerenveen (12:15 uur).

• Leuk
Waarderingen: PES5

Fregge

Vandaag een keurige 3-1 overwinning. Bleek toch lastiger dan vooraf ingeschat, maar de 3 punten zijn binnen. Dat TEC dan ook nog verliest is mooi meegenomen. Spannende race om plek 3

Vanmiddag actief als ASR1 bij OSS '20 - OJC ROSMALEN, mooie kraker onderin. Vijfde maal bij OSS '20 dit seizoen. Daarna zeer waarschijnlijk tot nooit.

2 fantastische, vrijwel identieke, goals vlak achter elkaar van dezelfde speler.
En zelden ook zo'n domme speler gezien die zó graag een rode kaart wilde, let maar eens op die tweede gele kaart.
Her was zijn derde rode kaart dit seizoen, hij moest na zijn kaart direct spullen inleveren en vertrekken (geen grapje).